Kouzlení vše nezmění přehled

Kouzlení vše nezmění
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/230692/bmid_kouzleni-vse-nezmeni-230692.jpg 4 4 4

Chcete společně s malou Anežkou nahlédnout do světa víl, setkat se s hodnou vílou Půdilkou, strašidelným obrem Hromákem, ale hlavně překonat strach z nového neznámého prostředí? Pojďte tedy s Anežkou prozkoumat místa, která možná existují nejen v naší fantazii. Poznejte prostřednictvím tohoto příběhu sílu přátelství a odhodlání vyrovnat se s překážkami, které se nám někdy zdají nezvladatelné, a věřte, že kouzlení opravdu vše nezmění… Autorka Helena Beránková touto knihou navazuje na svůj předchozí úspěšný titul „Kouzelný měsíc“. Tentokrát je knížka určena především malým čtenářkám.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlení vše nezmění. Přihlašte se a napište ho.

Marticka79
10.08.2023 5 z 5

Kniha Kouzlení vše nezmění vypráví zajímavý fantazijní příběh malé Anežky a malé víly Půdilky. Našim dětem se kniha moc líbila, takže jí hodnotím plným počtem hvězdiček a doporučuji! :-)

Danafantom
11.12.2016

Do fantazijního světa jsme se nedostali přes počáteční kapitoly, kdy v realitě na sebe byli lidé hnusní. Vojtík to odmítl dál poslouchat.

Makimachr11
24.04.2016 5 z 5

prvý ..
Skvělá kniha, doporučuji všem!!!
Jsem první !!!

Kniha Kouzlení vše nezmění v seznamech

Helena Beránková
česká, 1956