martina.tim martina.tim komentáře u knih

Kecy mýho fotra Kecy mýho fotra Justin Halpern

Naprosto oddechová knížka. :) Skvěle jsem se pobavila a úsměv mi zůstal od začátku až do konce.

31.03.2019 5 z 5

Tvrdohlavá stvoření Tvrdohlavá stvoření Aimee Bender

Trošku zvláštní dílo. Bylo to takové nemastné ani neslané. Komentář píši po nějaké době a už si vlastně ani nevzpomínám co v ní bylo.

03.10.2018 3 z 5

Zlodějka stínů Zlodějka stínů Kay Hooper

Příjemné první setkání s touto autorkou. Už jsem četla více knih s touto tématikou a tahle mě popravdě bavila nejvíce. Děj byl vymyšlený tak, že jste se nenudili na žádné stránce (tedy alespoň já se nenudila) pořád se něco dělo. Jediné mínus, které mě tam vadilo byla již zmiňovaná romantická linka. Na mě byla až moc sladká a proto nevěrohodná. Každopádně knížku můžu doporučit a už se těším na další díl.

09.08.2018 4 z 5

Vidím to, co vrah Vidím to, co vrah Jill Hathaway

Za mě super čtení. I když je tato kniha určena pro dospívající čtenáře, kterým už nejsem, tak mě dostala. Téma je zajímavé a čtivé. Musím doporučit.

07.07.2018 5 z 5

Spící oběť Spící oběť Mark Billingham

Takový průměr, který nenadchne, ale i neurazí.

11.06.2018 3 z 5

Noc předtím Noc předtím Lisa Jackson

No, abych pravdu řekla mě tato kniha zklamala. Byla velmi roztahaná, spousta věcí se neustále opakovala a druhou polovinu jsem přeskakovala stránky jak šílená. Policie byla posedlá tím, jak dostat hlavní hrdinku a její vyšetřování bylo žalostné. Každopádně snad bude další autorčino dílo na mém seznamu lépe čtivě.

03.01.2017 3 z 5

Kniha mrtvých Kniha mrtvých Lincoln Child

Moje první setkání s Pendergastem a je přímo famózní. Do knihy jsem se začetla hned od první strany a nemohla se od ní odtrhnout. Velice napínavý příběh o Senefově hrobce a o její kletbě. Zcela ručitě se směle pustím i do dalších příběhů z pera této dvojice. Vřele doporučuji. :)

15.07.2016 5 z 5

Nemilovaní Nemilovaní John Saul

Právě dočteno. Docela jsem se ze začátku musela nutit. Tenhle žánr není přímo můj šálek kávy, ale později jsem se do příběhu začetla více. Těch vražd tam bylo skutečně na mě mnoho. Člověk, jak čte si postupně na postavy tak zvykne, že jim fandí a pak přijde rána v podobě jeho zavraždění a to zrovna nemusím. Ale jako celek to byl poměrně dobrý příběh. Proto dávám 4 hvězdy.

03.07.2016 4 z 5

V lesích V lesích Tana French

Nebylo to špatné čtení. Začátek poutavý, průběh napínavý, ale ten konce mě vůbec nešel přes jazyk. Ryan mě vcelku zklamal. Nakonec dočteno, ale s dalšími díly si zatím dám pohov. Každopádně musím hodnotit 4 hvězdy za celkový dojem.

30.05.2016 3 z 5