Martinaa24 komentáře u knih
Byl to trochu ''fantasy děj''. Hlavní postava to neměla v hlavě v pořádku a některé části byly až moc smyšlené
Dobrodružná a velmi napínavá knížka, která se četla jedním dechem
Knížka se mi opravdu moc líbila, i když postava Elizabeth byla ke konci tak trochu přitažená za vlasy, ale nijak moc mi to nevadilo.
Ze začátku jsem knihu hltala, ale postupem času byl děj nudný víc a víc. Postavy byly chladné a vše tak nějak bez emocí..
Oba dva příběhy se mi moc líbily a kniha se četla úplně sama. Děj byl bez jakýchkoliv zbytečných prodlev a donutí se zamyslet ''coby,kdyby''. Hlavní postava se mi zalíbila od samého začátku. Byla statečná v každé situaci a dokázala se poprat se svými osudy. Je to milá odpočinková kniha, kterou doporučuji.
Příběh se mi líbil ostatně jako Trable od této spisovatelky. Byla to příjemná oddychovka.
První díl byl mnohem lepší. U téhle knihy se mi do čtení moc nechtělo. Děj byl příliš zdlouhavý a některé části mi přišly až moc přehnané. Myslím, že všechny 3 díly by se vešly do jedné knihy bez zbytečného natahování.
Klidná a čtivá oddychovka na odpoledne :) Knihy od této spisovatelky doporučuji.
Vůbec nevím kde začít. Pro mě to byla rozhodně TOP kniha plná emocí a rozhodně bych nečekala takový konec. Rozhodně doporučuji přečíst
Když jsem si četla na Databázi komentáře ke knize, moc se mi do čtení nechtělo, ale příběh byl nakonec velmi čtivý. Jen mě někdy vadila postava Madison, která byla věčně nerozhodná. Už se těším na druhý díl.
Velmi pěkný příběh, který se četl jedním dechem. Dlouho jsem tak emotivní knížku nečetla
Tahle kniha mě vůbec nebavila, nemohla jsem ji dočíst do konce... děj mě vůbec nezaujal
Příběh se mi moc líbil, ale velmi mě překvapil konec, který byl hodně smutný..
Příběh byl velmi emotivní jako všechny knihy od této spisovatelky. Moc se mi líbilo zpracování příběhu, úžasně popsané charakteristiky postav, i když si myslím, že tolik náhod by se člověku nestalo.
kniha mi přišla o ničem, dočetla jsem ji do necelé poloviny a příběh mi přišel zbytečně zdlouhavý.