MartinaS483 MartinaS483 komentáře u knih

Deníček Camille G aneb Sranda příběhy z dětství i dospělosti Deníček Camille G aneb Sranda příběhy z dětství i dospělosti Camille G

Určitě doporučuji všem, kdo má rád legraci!

22.02.2023 5 z 5

Deníček Camille G: Dvoječka Deníček Camille G: Dvoječka Camille G

Doporučuji číst všechny příběhy, protože to je všelék na všechny blbý nálady. Nevyřeší Vaše problémy, ale za to Vás rozesmějí tak, že jedno oko nezůstane suché. A nejen oko. Samozřejmě smíchy.

Camilla je nejlepší a nikdo na ni nemá!!!

Dvoječka je snad ještě lepší než první Deníček.

Už se moc těším na trojku (troječku) !!

18.10.2022 5 z 5

Deníček Camille G: Dvoječka Deníček Camille G: Dvoječka Camille G

Camilla je nejlepší a nikdo na ni nemá!!!

Dvoječka je snad ještě lepší než první Deníček.

Už se moc těším na trojku (troječku) !!

19.09.2022 5 z 5

Autorka píše "jak jí huba narostla aneb co na srdci, to na jazyku", svérázný humor a příběhy, ve kterých se mnozí najdeme... Prostě pecka!! Určitě doporučuji všem, kdo má rád legraci!

08.01.2022 5 z 5

Kniha přečtena na jeden zátah vypotřebované celé balení kapesníčků od řvaní smíchy rodina na mě čučela jak na magora právě puštěného ze cvokárny. Už se těším jestli bude další kniha!!!

03.10.2021 5 z 5