martinka3875

Nikdy předtím jsem nečetla ani nevím jak jsem se k téhle knížce dostala prostě jsem jí stáhla a tak jsem se začetla až jsem tomu sama nevěřila je to úžasná knížka přečetla jsem jí za 2 dny úplně mě uchvátila, že jsem za další dva dny přečetla další knížku Milá Bridget, chci tě. A mám objednaný dalších 5 knížek jsem opravdu nadšená. Nikdy by mě nenapadlo že začnu číst, kdykoliv jsem se k tomu odhodlala byla to pro mě noční můra a přečetla jsem max 4 stránky ale tohle mám chuť přečíst na jeden nádech opravdu paráda.

Jako vždy úžasná knížka, jen mě štve že se do toho vždycky tak začtu a za dva dny jí mám přečtenou

Úžasná knížka, nemám ani slov za dva dny jsem jí přečetla. Jsou to první autorky co mě přiměly číst nikdy dřív jsem to nevyhledávala a teď chci od nich přečíst vše. :-)

Já teda podle ostatních komentářích a recenzí čekala že ta kniha bude mnohem drsnější a naprosto bez emocí oproti filmu ale je to pravý opak v knize se mnohem víc projevují city ze strany Massima ve filmu byl mnohem drsnější a konečně jsem pochopila vše co ve filmu nebylo takže to dává díky knize konečně smysl. Opravdu nádherná knížka

Krásná knížka jako vše a k tomu na konci knížky krásný bonus❤️????