matas888 matas888 komentáře u knih

Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Byla jsem strašně zvědavá jak příběh dopadne, třetí díl se hodně liší od těch předchozích.. Během čtení jsem se několikrát přistihla, že pozornost od knihy odvracím a vrátila se mi v podstatě až v závěru knihy. Poslední díl má být rozdělen do dvou filmů a po dočtení chápu proč... Tento díl je dějově oproti ostatním strašně rozvětvený.. Umím si představit, že by mohl být napsaný daleko lépe, ale i tak celá trilogie za přečtení rozhodně stojí a závěr včetně epilogu se mi líbil..

25.12.2013 4 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

I přestože jsem viděla film, ani druhý díl knihy nezklamal. Pravda, napětí by bylo určitě větší, kdybych příběh už neznala, ale i tak jsem musela hltat stranu za stranou a těšit se z detailů, které ve filmu utekly. O to víc se teď těším na ten poslední díl, kvůli kterému jsem se do trilogie pustila :-)

23.12.2013 5 z 5

Aréna smrti Aréna smrti Suzanne Collins

Je mi velmi líto, že jsem první viděla film, protože kniha by byla ještě o to lepší. O to víc se těším až se dostanu k třetímu dílu :-) Ale i tak... Kniha je úžasně čtivá, vůbec jsem jí nemohla dát z ruky a jen tak jednodušše jít spát :-)

21.12.2013 5 z 5

V plamenech V plamenech Rosamund Lupton

Velmi originální styl vyprávění příběhu. Postupné odkrývání pravdy mi nedovolilo knihu příliš často odkládat. Super!

10.12.2013 5 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Z počátku jsem si říkala, proč to vlastně čtu... Nakonec příběh nějaký vývoj dostal, ale konec byl dost čekaný... Ve své podstatě, kdyby třetí díl nebyl, nic až tak zásadního by se nestalo...

30.11.2013 3 z 5

To To Stephen King

Kniha super, ale musím říct, že některé pasáže jsou zbytečně natažené a odpoutávají pozornost od hlavního děje.. Kdyby kniha byla o 300 stran kratší, jedině by jí to prospělo. Ale i tak bezva...

06.10.2013 4 z 5

Tisíc žiarivých sĺnk Tisíc žiarivých sĺnk Khaled Hosseini

Jedna z nejhezčích knih, které jsem kdy četla... Děj a styl jakým je líčen čtenáře dokonale pohltí.

27.07.2011 5 z 5

Nespoutané sny Nespoutané sny Kathryn Harvey (p)

Psáno velmi poutavě, vtáhne do děje.

22.07.2011 5 z 5