MAXA71 komentáře u knih
Ťažko sa mi to chápalo, ale dostala som sa z toho. Zložito písané na pochopenie.
Celá séria bola dobrá. Ale posledná časť bola naj.
Dobré zvraty, napínavé. Čítala sa mi dobre a hladko. Ďalšie Deaverovo vynikajúce dielo.
Dobrá kniha, zaujímavý dej, aj keď niektoré termíny sa mi ťažšie chápali, ale dobrá. Zaujímavé, že film bol úplne o inej téme a nemohla som ich porovnať.
Toto bola pre mňa ani nie poviedka, ale rozpravka. Milé, ale ničím mi autora tak ako ho poznám z iných kníh nepripomína.
Tak najskôr som nemala tušenie, čo čítam. Prvymi stranami som sa prehryzla, ale potom to malo riadny spád a mala som problém odtrhnúť sa od knihy. Skutočne dobré knihy.
Napínavý dej, do samého konca. Zaujímavé zvraty. Mankell má výborné knihy. No prečítala som ju za dva dni.
Výborné čítanie. Zdanlivo nesúvisiace prípady ma každopádne vtiahli do deja knihy. Odporúčam.
Nejako mi to zo začiatku nesedelo, ale potom ako sa to zapletalo to bolo stále lepšie a lepšie. A úplne prekvapivý koniec. Dobré.
Toto ani mne nepripadá veľmi podarené. Cudzina, Ľudia a všetko okolo Lotyšska. Nepravdepodobne. Ale dali sa čítať, aj keď trochu zdĺhavé.
Nechcelo sa mi veriť, že zabili Svedberga. No ale Wallander to zase zvládol. Skvelé.