MAXA71 MAXA71 komentáře u knih

Zoja Zoja Danielle Steel

Dobre sa to čítalo a bola som zvedavá na koniec. Palec hore.

Palomino Palomino Danielle Steel

Prvá, ktorú som od autorky čítala. Začiatkom som sa musela prehryzt, ale potom to išlo samo. Dobré.

Na lásku nie je nikdy neskoro Na lásku nie je nikdy neskoro Danielle Steel

Témy Titanic som prejedená, ale čítať sa to dalo. Hlavne na hodine účtovníctva. :))

17.02.2016 3 z 5

Hvězda Hvězda Danielle Steel

Rola sadla Jenifer Garth z Beverly Hils vo filmovom podaní tejto knihy. Ale kniha bude vždy len kniha. Aj keď to nie je veľmi môj štýl čítania, celkom sa mi páčila.

17.02.2016 4 z 5

Vykladačka smrti Vykladačka smrti Ariana Franklin (p)

Jedným dychom.

17.02.2016 4 z 5

Relikvie mrtvých Relikvie mrtvých Ariana Franklin (p)

S odrenymi ušami sa mi ju podarilo zohnať a nikdy nebudem ľutovať. Výborná.

17.02.2016 5 z 5

Labyrintem smrti Labyrintem smrti Ariana Franklin (p)

Toto bola moja prvá historická detektívka, ktorú som čítala. Bola som na začiatku skepticka,keď mi o tejto autorke povedali, ale Adelia ma veľmi príjemne prekvapila. Hneď od začiatku ma zaujala. Skvelé.

17.02.2016 4 z 5

Zlý úplněk Zlý úplněk Peter Tremayne (p)

Moja prvá od Tremayna. Po prečítaní tejto knihy som vedela, že to bude môj najobľúbenejší autor. Asi som posadnuta históriou, ale aj detektivkami a spojiť to v jedno je v podaní tohto autora je vždy brilantne. Tento komentár píšem po prečítaní ďalších siedmych jeho kníh. Výborné.

Inferno Inferno Dan Brown

Zaujala ma menej ako Da Vinci, alebo anjeli a demoni. Čakala som trochu viac.

Digitální pevnost Digitální pevnost Dan Brown

Trošku ťažšie na sledovanie pojmov pre technického analfabeta ako ja, ale zvládla som. :))

Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Bolo pre mňa zaujímavé čítať túto knihu, lebo cirkev ako takú nemusím. A nesklamala ma. Pretože je plná fanatikov.

Zaslepenosť Zaslepenosť Jørn Lier Horst

Moja prvotina od tohto autora. Keby som sa náhodou nezatulala do Trnavského Panta rei a nestretla sa s úžasným pánom predavačom, ktorý sa osobne rozprával s Dahlom a nevedel toľko o severskej literatúre, tak by som asi nikdy neprišla k Horstovi a Mankellovi. Zaujala ma táto kniha. Sem tam písaná pre nás laikov vcelku idylicky. Super.

Zrušený rozsudek Zrušený rozsudek Michael Connelly

Tak táto kniha je jedna z najlepších.

Zradný mesiac Zradný mesiac Michael Connelly

Aj keď tu nie sú moje obľúbené postavy, bolo to dobré. Koniec som takýto nečakala, ale čo už.

Rozsudek ráže 9 Rozsudek ráže 9 Michael Connelly

Keď čítam knihy o Hallerovi, vždy sa mi vybaví Matlock,len v mladšom vydaní. Bol to moj obľúbený seriál. :)) ďalšia dobrá kniha.

Park ozvěn Park ozvěn Michael Connelly

Výborná ako väčšina z autorovych kníh.

Horká linka Horká linka Michael Connelly

Trochu zmena, ale fajn.

Hořící pokoj Hořící pokoj Michael Connelly

Klasicky skvelá. Plný počet bodov. Iné som ani nečakala.

Černá ozvěna Černá ozvěna Michael Connelly

Napísal už aj lepšie. Povedala by som klasika

Básnik smrti Básnik smrti Michael Connelly

Trochu zložitejšie čítanie ako som u autora zvyknutá, ale aj keď je dej sekany je dobrý.