Mellisek komentáře u knih
Jojo miluji,jeji knihy a styl psani. A ikdyz byl pribeh lasky velice krasny pro me naprosto nezaujatelny. Pochopila bych pribeh kdyz by E. Nasla dopisy a jen jeji story s citaci dopisu jak ji meni zivot ba naopak zivot J. A jeji pohled na zivot bohuzel tim misenim se mi to nezdalo,kniha krasna pribeh neuveritelny. Ale od ji se mi libi dalsi knihy vice
Nuda. Opravdu nuda. Na to že mám ráda erotické scény tak tu mi přišly jak kopie ze Stark trilogy.. Preskakovala jsem je a nudila se.. Doufam ze to treti dil vyrovna ikdyz si ho prectu dele ted bych ho asi nedočetla...
Můj druhy záporný komentář.. K tomu co jsem kdy četla! ANO ORIGINÁLNÍ by kniha byla. Je otevřená a reálná pro tuhle skupinu lidí perverznost - submisivita / otroctví.. ALE pro klasikého člověka to nic není. Ehm, takto kdybych měla rada tento tyo sexu jistě bych to ocenila ale jelikož se mi podrobení a otroctví příčí tak je mi z toho na blití. Nesnáším nedočetlé díly ale prvně si další nepřečtu.
Musim uznat ze 1.dil byl lesi ale tady byl konecne DEJ a poradnej. Docela sem se pobavila knihu zhltla za jeden den :-) obcas sem s uculila nad konverzaci :-) a Evelyn mi prijde skvela.
Celkově mi tato kniha nesednula. Četla sem ji abych dokoncila serii *jeste chybi Col*. Kniha neni spatna,hlavni hrdinka neni psychicky labilni ale proste ma chaos. Postava M. se mi libila, ale celkove me vzdy dokopne epilog jak si to protireci. Nadale se mi libilo ze serie neni v jednom casovem obdobi kdy jsme se s H. Videli jako 14-17rocnou ale nyni 20+ rocna :-) "letá"
Jakoby, kniha pěkná i čtivá u mě byl problém že jsem četla knihy od Laurenky která má jednu knihu ze stejným námětem :-) ale kniha pěkná :-)
Knihu sem zahledla v kosi vyprodeje v tescu v akci za kilčo :D tak jsem si rekla bud a nebo.
Ale pohltila me. Velmi dobre psana a pribeh naprosto odlisny od ostatnich ero knih. Trocha tajemna trochu krimi. Hodnotim celou serii kladne ikdyz pozdeji se pribeh natahuje az sem chtela preskocit stranky. Hodnotim velmi kladne :)
Knize dávám plný počet bodů a to z více hledisek. Jinak je opravdu neobyvkle psané - jsem zvyklá na změnu pohledů aneb ona/on/ona, ale tady se to mění v situacích a to je na tom to zábavné. Za další už někdy v první čtvrtině známe tu prvotní záplatku a na to běžně čekáme mnohem déle.
Kniha je velice podrobně psaná jde zde spíše o příběhovou linii než sexuální scény.
Je upřímná a dle reality - žádné sluneční brýle.
Líbila se mi byť bych jí z románů pro ženy přesunula do detektivního žánru.
Čekala jsem knihu o této tématice a taky jsem jí dostala.
Když jsem knihu začala číst poprvé jsem si řekla sakyš to je jak most mezi 50. odstíny díl. 1 a 2. - ale čím víc se příběh rozvíjel tím víc jsem věděla, že jsem se zmílila.
Trochu mě mrzí, že pokud se autoři pustí do BSM tématiky vždy dominantního popíší jako člověka s těžkou minulostí není tomu tak vztah BDSM je běžný a těchto případů je pramálo. Velice zajímavá kniha - trochu se obávám dalšího dílu o starším bratrovi, ale rozhodně stojí za přečtění.
Takové milé nenáročné čtení. Velice pěkná pohádka o dvojici hlavních hrdinů od začátku do konce. Líbí se mi vyprávění ze strany hrdinky a i hrdiny. Celkově mám tvorbu W.R. ráda, jelikož je to příjemný oddech s růžovými brýlemi na očích.
Tenhle celý žánr je pro mě nový a oslovil mě, až po sérii Dvůr trnů a růží nic méně nebyla to špatná kniha. Líbí se mi styl vyprávění více postav - jsem ráda za ich formu, protože druhou formou by to bylo dosti nepřehledné - aspoň pro mě. Líbí se mi, že nás nechává autorka v očekávání kdo je kdo do samého konce. Určitě doporučuji není to nejsilnější co jsem četla, nicméně příběh byl pěkný.
Musím uznat, že u tohoto dílu jsem se prostě strašně nudila. Jsem trošku stará na teen věci, takže intimnosti šli naprosto mimo mě a pročítala jsem mezi řádky. Nic méně mě opravdu zajímalo kdo tu ču**u zabil. :D Takže jsem vydržela. :) Uvidíme co bude dál
Druhý díl trošku slabší nic méně doplňuje další informace - stává se z toho tak trošku krimi nic méně pěkně napsané )
Já si prostě nevím u této série rady. Strašně dlouho už od poloviny druhé knihy se točíme v bludném kruhu jediný co je jiné, že postupně nám autorka drobí další informace okolo. Sex. scény jsem přeskakovala nějak mě unavilo ten samý koloběh - prostě stereotyp - popros,křič mé jméno, dej mi to moje atd. :D Každopádně zakončení série pěkné - uvidíme co autorka přinese v budoucnu.
Jsem zvyklá na trochu hlubší obsah knih s touto tématikou. A měla jsem problém se do toho začíst - nic méně pak se četla sama. Kniha - velice zajímavá zápletka oproti klasika šéf a otravná sekretářka :D ... trochu jednoduché psaní, přímé a bez okolků. Uvidíme jak si povedou další díly.
Kniha mě mile překvapila, čekala jsem trochu jiný typ knihy - tím myslím prostředí, ale o to mě mile překvapila originalita. Trochu mě zklamala ta pauza mezi A. a K. , ale rychle se to četlo- lehké čtení taková oddechovka. Scény nejsou vulgární a dobře psané za mě opravdu 4z5 =)
Opravdu nezvyklý příběh - hned od první stránky akce a "něco" se děje. S ničím se napářou opravdu krásně pěkně napsané oba příběhy fáze hlavních hrdinů mi přišla sladká v určitých směrech nereálná a přesto dokonalá. Určitě to stojí za přečtení :)
Za mě osobně plná palba bodů - důvod? Ve zkratce velice jednoduchý
1) Nečtu CZ a SVK tvorbu a když se pokusím většinou skončím na druhé kapitole. Jelikož jsem to dočetla až k Epilogu tak za to jedna hvězda.
2) Děj se odehrával v zahraničí s obsáhlou kulturní vložkou takže díky za žádné klišé z Prahy za to druhá hvězda.
3) Byť mi hlavní hrdinka lezla chvílemi krkem a pořád si říkáte kdy se to dozví kdy se to dozví tak ten charakter byl uvěřitelný byť tedy ta Mercy tak uvěřitelná nebyla. Hvězda třetí
a hned dva body za poslední stránky .. kdy jsem se zmohla jen no to si děláš ***** :D protože to jsme vážně nečekali. A jelikož nemusíme navazovat na další sérii tak se mi líbí, že příběh je ukončený a nebude žádné další sdílení jak se Sunshine pere s popularitou atd.
Kniha se krásně čte a opravdu klobouk dole na to, že to je SVK tvorba.
Upřímně jsem zvažovala napsat komentář, protože je jich prozatím 17. a ve všeobecnosti se opakují. Takže to shrnu v pár bodech
1. Určitě to byl slabší díl
2. První díl měl s hrdinkou dalo by se říci HLAVU A PATU zatím co tady jsem to postrádala. Naše milá Mia vše zvládá atd. Trochu tomu pomohl červen, ale zas na druhou stránku né nijak rapidně.
3. Trochu mi vadí M. a W. prostě chová se jako pubertální pipina co se snaží hrát na něco co není. Nehledě na fakt, že aspoň v prvním díle jejich vztah dával smysl.
4. Co mě opravdu iritovalo nejvíc bylo to, že první kniha každý měsíc jí něco naučil trochu víc do hloubky hrdinka poznávala nové věci a nebo samu sebe. NO tak tady jako věta Prožila jsem nejlepší část.... byla takové klišé, že už se mi to nechtělo číst.
5. Někomu hodně vadí ty její přátelé. Mě ne, opravdu si myslím že je to v celku rozumné když předtím žila ve spodině a měla problémy atd. Tak je jasné že když tento problém v celku "vyřešila" přátelé si jí najdou. A k faktu toho že moc zkušeností nemá všichni jsou kámoši na život a na smrt :D ...
6. Trojka snad bude lepší.
Opravdu jsem byla zvědavá jak se tento díl povede. Celou ságu nás autorka učí o tom jak je jejich SHELLAN ta nejvíc TOP , ale nehody se stávají - že? Musím uznat, že mě to mile překvapilo. Oblíbila jsem si L. strašně moc - Autumn též chápala jsem její jednání i když mi opravdu přišla až moc jako světec. Ale to je zase můj osobní postoj, akorát tady je hlavně strašně moc ALE - trochu SPOILER !!! - ale, trochu se obávám že X. s J. budou v očekávání potom co na něj hupsla když měla L. potřebu nehledě na to, že se bojím trochu že se Vyvolená dá do kupy s X. :D atd. no jen tak dál jsem zvědavá co z té ságy ješě vytáhnem a za mě další veliké plus od autorky , že příběh rozepsala mezi JEDEN rok opravdu je to super posun, žádný - že a teď se zamile další a další,ale dala tomu JEDEN rok takže za mě SUPER! :)