Barvy smyslnosti přehled
Vina Jackson
Trilogie 80 DNÍ je barvitý provokativní příběh erotické touhy, smyslnosti a naplnění. Rozešla by se mladá žena s přitažlivým, slušně situovaným mužem, který už možná pomýšlí na založení rodiny? Patrně ne. Summer se však nedá vtěsnat do navyklých přihrádek, chce najít sama sebe a touží po partnerovi, jenž ji přijme celou i s její submisivní smyslností. Hudba totiž této houslistce k erotickému naplnění nestačí. Když jí výtržníci v metru zničí housle, překvapivě ji osloví neznámý muž, kterého fascinuje její rudovlasý zjev. Nabídne jí nové, drahé housle pod podmínkou, že mu zahraje nahá. Chemie mezi Summer a Dominikem všechno zařídí po svém a rozvine divoký příběh žádostivosti plný úskalí a prudkých zvratů, v němž žena postupně odhazuje zábrany, aby prozkoumala nejvzdálenější končiny svého já. Honba za slastí si ale žádá svou daň z bolesti a vztah vyrostlý z vášně a netradičního sexu přináší problémy. Má budoucnost, anebo potrvá jen pár týdnů?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , LedaOriginální název:
Eighty Days Red, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Barvy smyslnosti. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Nečekejte žádnou slaďárnu, je to příběh o objevování bdsm a mantinelů sexu ve spojení s hudbou. Dominik to v ní objeví a spustí a Summer se musí poprat sama se sebou, aby zjistila, co chce a co už je moc.
Celkem zajímavě napsané, originální zápletka s koncertem. Tématicky ne pro každého...
Na prvních stránkách jsem měla dojem, že čtu pana Párala...pak se děj přehoupl trochu jinam. Vadilo mi přeskakování z jedné postavy do druhé prakticky bez varování, jakéhokoliv oddělení, takže až po několika větách člověk pochopil, že je zrovna úplně jinde...
Kniha Barvy smyslnosti v seznamech
Představte si trochu drsnějších 50 odstínů šedi. Průvodce BDSM světem. Vůbec mě nepohoršovali sexuální scénky, které byli celkem dost vytříbené. Troufám si říct, že z celé knihy vlastně byli nejlepší a asi jsem to četla jen kvůli tomu. Čekala jsem totiž co autorka ještě dokáže vymyslet.
Bohužel nic dalšího na knize není. Příběh je o ničem, nijak zvlášť propracovaný. Střídají se nám tu pohledy obou zúčastněných, kde dost věcí se opakovalo jak z pohledu Dominika, tak z pohledu Summer. Což mi přišlo zbytečné, nechci číst jednu a tu samou situaci dvakrát.
Chyběla mi nějaká pořádná zápletka, něco, co by mě vtáhlo do děje. To se bohužel nestalo.
Hlavní hrdinka Summer mně tak neskutečně vytáčela a to ani nevím, čím přesně to bylo. Asi trochu existenční problém.
I když má kniha ještě další pokračování, vůbec mě neláká si ho přečíst. Bohužel.