mia.com mia.com komentáře u knih

Půlnoční přízrak Půlnoční přízrak Robert Lawrence Stine

Doupě nestvůry Doupě nestvůry Robert Lawrence Stine

10.04.2024 4 z 5

Úsměv prosím... příchází zlo! Úsměv prosím... příchází zlo! Robert Lawrence Stine

Krev příšery Krev příšery Robert Lawrence Stine

Kletba egyptské mumie Kletba egyptské mumie Robert Lawrence Stine

Maska Maska Robert Lawrence Stine

Arabela 3. Arabela 3. Miloš Macourek

Jedna z mých nej nej nej pohádek z dětství, i v dospělosti se ráda podívám, ale knížka není ončo.

Arabela Arabela Miloš Macourek

Arabela 2. Arabela 2. Miloš Macourek

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Tak jako v tom náctiletém věku jsem to jako dívka totálně žrala i s navijákem a toužila po vlastním upírovi, jak jinak :D. Ne, že by to bylo literární veledílo a Bella byla v knihách dost otravná, ale všechno odpuštěno.

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

10.04.2024 5 z 5

Navždy v modrém - čtvrté léto sesterstva Navždy v modrém - čtvrté léto sesterstva Ann Brashares

Četla jsem přesně v tom podobném věku a naprosto jsem ty holky milovala a chtěla být jednou z nich! Jejich příběhy jsem hodně prožívala.

10.04.2024 5 z 5

Holky v kalhotách - Třetí léto sesterstva Holky v kalhotách - Třetí léto sesterstva Ann Brashares

Druhé léto sesterstva Druhé léto sesterstva Ann Brashares

Sesterstvo Putovních kalhot Sesterstvo Putovních kalhot Ann Brashares