Michaela91 Michaela91 komentáře u knih

Andělé všedního dne Andělé všedního dne Michal Viewegh

pro mě docela nezáživné téma, stejně jako film... nenáročné za den přečtené

27.12.2014 3 z 5

Noc předtím Noc předtím Lisa Jackson

Už sem si myslela že jsem Lisu dostala a uhádla dřív vraha, no zase dostala ona mě. Děj byl napínavý a milostných chvilek méně což bylo fajn. Ten konec klasicky vše najednou ale mě se její styl líbí. Těším se na další.

11.09.2014 5 z 5

Co je tvoje, je i moje Co je tvoje, je i moje Tess Stimson

Kniha byla čtivá a velmi mě bavila. Od děje se nedalo odtrhnout...

14.08.2014 4 z 5

Srdcem proti rozumu Srdcem proti rozumu Tomáš Kristl

Kniha byla lepší nez první díl, nicméně mě moc nezaujal. Prostě jsem je přečetla ale asi jsem si z toho nic neodnesla.

13.08.2014 3 z 5

Můj devátý dotek Můj devátý dotek Mirka Šimková

Upřímný a velmi bolestivý příběh u kterého mi slza ukápla.paní Mirka je ale silná žena a s dětmi vše zvládla velmi dobře a má můj obdiv.

12.08.2014 4 z 5

Poprvé a pak pořád znovu Poprvé a pak pořád znovu Lisa Moos

Kniha byla velice otevřená a skvěle napsaná. Občas jsem měla husí kůži z toho co vše Lisa prožila. Ale určitě doporučuji.

30.07.2014 4 z 5

Kočár do neznáma Kočár do neznáma Hana Marie Körnerová (p)

Bála jsem se děje ale mile mě překvapil a kniha byla velmi čtivá a pro mě zajímavá. Mám ráda knihy z této doby takže za mě spokojenost.

24.07.2014 4 z 5

Leda Leda Ed O'Connor

Kniha byla napínavá a velmi dobře se četla. Nechtělo se mi do ní kvůli názvu ale byla jsem mile překvapena a můžu jen doporučit.

17.06.2014 4 z 5

Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

Příběh je to dobrý i když jsem se občas ztrácela v těch náboženských věcech. Toho v knize na mě bylo moc.

08.04.2014 3 z 5

Manželka 22 Manželka 22 Melanie Gideon

Kniha mě bavila, dobře se četla občas jsem se i pobavila. Velice mě překvapilo kdo byl Tazatelem. Překvapilo mě to mile, konec se moc povedl :)

01.04.2014 4 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Klasika, těchto knih už je nějak moc... a mě to přijde pořád dokola. Předvídatelnýý konec, ale jak oddychovka proč ne.

10.03.2014 3 z 5

50 odstínů vášně 50 odstínů vášně Laura Elias

Žádný ucelený děj. Přišlo mi to jako kamasútra, ti jsem sice nečetla ale ted už asi jo. Mě to nebavilo.

04.03.2014 1 z 5

Colette, dívka z Antverp Colette, dívka z Antverp Arnošt Lustig

Určitě to je silný příběh lásky v té nejtěžší době. Ale celkově se mi kniha četla težko často jsem se nemohla prokousat dál a četla více stránek znovu a znovu abych pochopila co se děje.

28.02.2014 3 z 5

Smlouva s Evou: Zkouška lásky Smlouva s Evou: Zkouška lásky Jitka Volfová

Četla jsem ze zvědavosti jak vše dopadne, nevím kde jste vzali ze Eva s malou odejde to jsem tam neměla... ale jinak prostě mě to nezaujalo, pořád mi to přišlo že se vše točí dokola.

18.02.2014 2 z 5

Zrozena k smrti Zrozena k smrti Lisa Jackson

Pro mě jedna z nejlepších od Lisy... napínavé a posledních 50 stránek jsem skoro nedýchala.

15.02.2014 5 z 5

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Kniha byla zajímavé, myšlenky nutili člověka přemýšlet, ale četla se pomalu nedokázala jsem se pořádně začíst.

26.01.2014 3 z 5

Můj život po životě Můj život po životě Michal Viewegh

Kniha na mě působila velice depresivně, bylo zajímavé číst jak člověk zvládá žít po takové změně, necméně moc deprimující.

25.01.2014 2 z 5

Obnažená Obnažená Kathryn Taylor

Nebylo to špatné, kniha se četla dobře. Na odpočinek dobré čtení.

21.01.2014 4 z 5

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Kniha se četla dobře, jsem zvědavá na pokračování. Přijde mi, že se teď vše přirovnívá k odstínům, tedy tato kniha je lepší, má lepší děj není tak slovně omezená. Nicméně těchto knih s erotickým nádechem je teď až moc.

13.01.2014 4 z 5

Netušené nástrahy Netušené nástrahy Elizabeth Peters (p)

Nejlepší série co jsem kdy četla. Knihy jsou napínavé a moc dobře se čtou. A týkají se Egypta o to víc je mím ráda

29.12.2013 5 z 5