Michaela999

Poslední díl se mi libil,bylo to svižné,přečteno rychle. Oproti třetímu dilu,kde bylo hodně nudných pasazi, byla tohle příjemná změna. Trochu závěr mě zklamal, ale aspoň to není sladký happyend. Když se podivam zpětně na celou sagu,trochu mě mrzí, že autor nerozvedl vice charaktery postav Aryi, Murtagha, Galbatorixe. Moc jsme se o nich nedozvěděli za celou dobu. U Orrika jsem taky čekala nějaký zvrat. Nebo nějakého Galbatorixova speha ve "skupině" jeho protivníků. Některé věci mi přišly prostě nedotazene a daly by se vice rozvést. Proste potenciál některých postav mi přišel nevyužitý. Každopádně přečteno a bavilo mě to.

Mě se kniha líbila. Pár tipů jsem si z toho vzala. Je to sice jen o správném pohybovém vývoji. Ale maminku nasmeruje, co delat, když je miminko neklidné :) popisuje jak na sebe navazuji jednotlivé části pohybového vývoje.

No, kniha nebyla špatná, ale dala se zestručnit. Něco málo jsem si z ní vzala a pár věcí si uvědomila.

Knihu jsem začala číst před asi 4 lety, pak mi ležela 3 roky na stole a teď jsem jí konečně dočetla. Nemohla jsem se do ní začíst, zdlouhavé popisy a některé zbytečné pasáže mě totiž moc nebavili. Ale konec byl už zajímavější. Těším se na poslední díl :)

Skvělá knížka, líbí se mi spojení historie,vědy. Rollins píše napínavě,je to čtivé. Dozvíte se spoustu nových věcí. Prostě super

No ani nevím jak ji ohodnotit, ze začátku mě to moc nebavilo, ani styl psaní mi neseděl. Občas nedotažené, hlavní hrdinka mi nesedla. Ale konec byl teda zajímavý,takže mě to začalo bavit až v poslední třetině. Takže ze zvědavosti možná půjdu do dalšího dílu. Ale jsou teda mnohem lepší knihy