Michal53 Michal53 komentáře u knih

Guns N' Roses - Příběh nejslavnějšího turné Guns N' Roses - Příběh nejslavnějšího turné Jan Kadeřábek

Skvelá kniha, určite doporučujem ako pre fanúšikov Guns N' Roses tak aj pre fanúšikov rockovej hudby ako takej. Kapela si o Use Your Illusion Tour údaje dosť stráži a k niektorým je veľmi ťažké sa dostať. Napriek tomu, že som už dlhé roky obrovský fanúšik GN'R som sa ale dozvedel veľké množstvo nových informácii a zaujímavostí. Médiami najviac preberané časti UIY Tour, ako napríklad koncert v St.Louis alebo show v Montreale sú popísané naozaj skvele, takisto ako aj Pražský koncert na Strahove, ktorý ponúka názory z oboch strán. Na knihe ma tiež zaujali rozhovory, ktoré dávajú šancu vypočuť a uvidieť Axla z inej stránky ako tej, ktorú mi prinálepkovali média, a o ktorej veľa ľudí vedieť nemusí. Koncerty a setlisty sú napísané zaujímavo, pútavo a prehľadne, doplnené všetkými možnými informáciami ktoré sú dostupné. Celkovo je to veľmi dobrá kniha a úžasný spis jednoho z určite najimpozantnejších a najepickejších turné v histórii hudby.

05.02.2017 5 z 5