MichalHoráček MichalHoráček komentáře u knih

Noc plná lží Noc plná lží Dominik Dán

Opět další skvělá kniha od autora. Děj je krásně plynulý. Realisticky napsané
Kolikrát si u knížek od Dominika Dána říkám, co vše z toho je fikce a co se zakládá na skutečnosti.

12.05.2017 5 z 5

Predátoři Predátoři Miroslav Žamboch

Zajímavý počin od Miroslava Žambocha. Žádnej Koniáš ani upíři, ale dinosauři. A musím říci, že mě kniha bavila a pokračování bych si určitě rád přečetl. Tak se ho snad někdy dočkáme.

15.11.2023 5 z 5

Buď v pogodě Buď v pogodě Sandra Pogodová

Stejně jako předchozí kniha. Oddychové čtení na dovolenou .

06.08.2023 4 z 5

Megapolis Megapolis Miroslav Žamboch

Nebylo to úplně nejlepší co jsem četl. Zajímavý námět, ale asi by tomu líp sedlo, kdyby to bylo jako komix...

25.05.2023 4 z 5

Maverick - Pěšec na odpis Maverick - Pěšec na odpis Miroslav Žamboch

Krásná jednohubka na cestu do práce. Doufám, že se někdy dočkáme i nějakého pokračování...

09.05.2023 4 z 5

Basil - Valašský vojvoda Basil - Valašský vojvoda Miroslav Žamboch

Příjemná povídka na cestu metrem. Klidně by z toho do budoucna mohla vzniknou série.

23.08.2021 5 z 5

Bez slitování Bez slitování Miroslav Žamboch

Koniáše jsem ještě nečtl, tak to s ním ani nebudu srovnávat. A Bakly se mi líbil , jen moc postav a jmen v ději, tam jsem se občas ztrácel ale jistě si přečtu celou sérii!

29.10.2019 5 z 5

Právo nálezce Právo nálezce Stephen King

Druhý díl ze série. Upřímně se mi víc líbil "Pan mercedes" tady byl místy děj docela utahanej a nezáživnej, ale posledním cca 50 stránek se to zas krásně rozjelo a bylo to opět napínavé. Teď jsem zvědav na závěrečný díl.

14.06.2017 4 z 5

In Nomine Sanguinis In Nomine Sanguinis Miroslav Žamboch

(SPOILER) Krapet slabší než předchozí díl, ale i tak se mi líbil. Čekal jsem větší propojení s prvním dílem, a toho jsem se vlastně dočkal až v závěru knihy.
Neuškodil by třetí díl kde by se spojili oba hlavní hrdinové.

27.03.2022 4 z 5

Visio in Extremis Visio in Extremis Miroslav Žamboch

Skvělá upírská kniha z prostředí Prahy, hned jdu na další díl!

16.02.2022 5 z 5

Geraldova hra Geraldova hra Stephen King

Knihu jsem zatím odložil, přijde mi docela zdlouhavá. Jako povídka by mohla být geniální, třeba se k ní časem vrátím a přehodnotím...

25.10.2018 3 z 5

Seržant Seržant Miroslav Žamboch

Asi nejlepší kniha od M. Žambocha, co jsem četl!!!
Dokonce se mi líbila víc než Bakly a Koniáš!
Snad seženu i zbylé 3 díly...

04.01.2024 5 z 5

Kříže u cesty Kříže u cesty Jeffery Deaver

Další příjemný příběh s Kathryn. Že ten kluk nebude vrah jsem tušil již od začátku, ale skutečného vraha jsem až do odhalení vůbec netipoval!
Těším se na další díl, do kterého jsem se hned začetl.

12.07.2018 5 z 5

Královna smrti Královna smrti Miroslav Žamboch

Druhý díl se mi velmi zamlouval a klidně bych uvítal i pokračování.

05.05.2023 5 z 5

Jennifer – Důl Quake Jennifer – Důl Quake Miroslav Žamboch

Příjemná povídka na cestu do práce, klidně mohla bejt i delší.

07.01.2022

Noční pacient Noční pacient Jan Cimický

Příjemná česká detektivka na jedno, dvě odpoledne. Žádná brutalita, ale spíš docela reálný příběh, který se i nejspíše podobně stal.
Knihy pana Cimického mám rád a zatím ještě nezklamaly.

30.01.2020 4 z 5

Spící panna Spící panna Jeffery Deaver

Pěkná detektivka, se zajímavými vedlejšími motivy všech "pachatelů" zlosyni jsou i postavy, do kterých bych to nejdřív ani moc neřekl. I když své činy obhajují, že vlastně činí dobro.
Těším se na další díly s Kathryn Danceovou ;-)

08.05.2018 4 z 5

Chytrost nejsou žádné čáry aneb s touhle si nevytřete Chytrost nejsou žádné čáry aneb s touhle si nevytřete Michal Suchánek

Komu se líbí humor GS, tomu se bude líbit i knížka. Není to světoborné dílo, ale své čtenáře si najde. Já si u ní odpočinul i pobavil.

26.08.2020 3 z 5

Anděl bez slitování Anděl bez slitování Miroslav Žamboch

V tomto díle moc Baklyho nebylo, a když se objevil, tak většinu pobil.
Spíš mi to přišlo jak kapitola románu, než samostatná kniha. Ale pěkné zpestření a pohled na Suzi co dělá.

30.10.2019 4 z 5

Operace Thümmel Operace Thümmel František Kotleta (p)

(SPOILER) Docela příjemný rozjezd série. Mimozemšťanů různých druhů je tam skutečně dost, až jsem se v nich chvílemi i ztrácel, ale ději to nějak moc neškodilo a bavil jsem se až do konce. Docela se těším na další díl...

26.12.2024 4.5 z 5