MichalHoráček komentáře u knih
Tak nějak mi tam chyběli ti mimozemšťani... A bylo tam až moc podrobnejch popisů a názvů vojenské techniky... Ale jinak to nebylo špatný.
(SPOILER) Pěkný závěr trilogie o boji mimozemšťanů s upíry, kteří jsou vlastně také potomci mimozemšťanů.
Nemůžu si pomoct, ale mě se to fakt líbí! Mimozemšťani a upíři, české prostředí. Prostě super a jdu na 3tí díl!
(SPOILER) Moje první knížka od Františka Kotlety.
A jedná se o zajímavé spojení upírů a mimozemšťanů. Jsem dost zvědav jak se to bude vyvíjet.
Příjemné povídky, některé jsem již četl, ale s chutí sem si je dal znovu.
Jedna z nejlepších knih od p. Žambocha, jen ten konec by mohl být víc podrobnější, přišel mi moc uspěchanej.
Stále velmi příjemné čtení, od kterého mám problém se odtrhnout. Doufám, že má D.D. v šuplíku ještě spousty příběhů, které hodí na papír a budeme mít co číst.
Opět pěkně a čtivě napsaná kniha od D.D. Nejdříve jsem se bál, že to bude samá politika, ale nezklamal, a vyklubal se z toho pěkný kriminální případ, jen ze staré doby.
Knihy od D.D. prostě nikdy nezklamou a vždy po nich rád šáhnu a přečtu si je.
Další skvělá kniha od M.Ž.
Občas trochu uspěchaná, ale celkově poutavé čtení, kdy jsem se těšil na další řádky a vývoj děje.
Asi nejlepší kniha od M. Žambocha, co jsem četl!!!
Dokonce se mi líbila víc než Bakly a Koniáš!
Snad seženu i zbylé 3 díly...
Zajímavý počin od Miroslava Žambocha. Žádnej Koniáš ani upíři, ale dinosauři. A musím říci, že mě kniha bavila a pokračování bych si určitě rád přečetl. Tak se ho snad někdy dočkáme.
(SPOILER) Opět podařená detektivka z českého prostředí. Chtělo by to více domácích autorů.
Návrat do dospívání hlavního hrdiny, kdy se stal dost podobný zločin s prolínáním aktuálního případu, kdy je závěrem odhalen stejný pachatel.
(SPOILER) Zajímavý pohled na období covidu ze strany hospodského, který je v nájmu. Kniha mě na začátku docela zaskočila, když jsem si přečetl první zmínku o covidu, ale pak mě vtáhla do děje a ve finále se mi líbila.
Docela se divím, že to není dle skutečnosti....
Stejně jako předchozí kniha. Oddychové čtení na dovolenou .
Opět příjemně strávené chvíle při čtení D.D. Teď už jen zas čekání až vyjde další kniha.
Poutavé 2 příběhy, proložené humorem, napětím, minulostí, ale bohužel i smutnou realitou.
Vždy se těším na další knihu od D.D.
Nebylo to úplně nejlepší co jsem četl. Zajímavý námět, ale asi by tomu líp sedlo, kdyby to bylo jako komix...
Krásná jednohubka na cestu do práce. Doufám, že se někdy dočkáme i nějakého pokračování...
Druhý díl se mi velmi zamlouval a klidně bych uvítal i pokračování.