Vlci přehled

Vlci
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/272455/mid_vlci-6Ue-272455.png 4 769 769

Novela Františka Kotlety, jejíž děj předchází legendární trilogii Bratrstvo krve. Nechal si říkat Gerhard. Dřív ho však nazývali jinak – Radegast. Slavný válečník. Obávaný protivník. Postrach Avarů, Keltů i Římanů. Na vrcholu své slávy zmizel, aby se stal členem Bratrstva krve. Germánský upíří klan se vyhřívá v paprscích moci. Vládne rozsáhlým územím nejen v krajích ovládaných Germány, ale i v lesích patřících odnepaměti Bojům, kam nedávno přitáhli Slované. Jsou jako lovná zvěř. Kmen bez ochránců, snadná kořist pro vampýry i lykany. Ale časy se mění. Zítřek přinese zradu a krev…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlci. Přihlašte se a napište ho.

Loxias
10.02.2025 2 z 5

Vlastne strasne nezajimava vec, nijak me to neurazilo, ale pusobilo to jako nejaka zacatecnicka povidka a vlastne mi bylo celou dobu jedno jak to dopadne. Nijak zvlast vtipne, nijak zvlast krvave, akcni, proste nic co by stalo za zminku

Ruya
05.02.2025 4 z 5

Hmm.. co o tomhle napsat ? Je to spíš taková povídka. Příjemná, levná , ale stále jen povídka. Kotleta hóóódně ubral na plynu, takže sexuální scény a rozmáznuté lebky bych na prstech spočítal, což ve výsledku působí tak nějak dospěleji a myslím že to "Kotletkám" prospívá.

Mleako
29.12.2024 2.5 z 5

Čte se to rychle a snadno, ale příběh je celkem o ničem a celá ta zápletka o sporu lykanů s upíry je dost triviální a vlastně mi byla celkem ukradená. Jediné, co to táhne, je vztah mezi Gerhardem a Verou a jak vznikl slovanský klan upírů. Oproti celému nářezu i Stalingradu značný kvalitativní propad.

Žebříček nejprodávanějších eknih v prosinci 2015

06.01.2016