MichalHoráček komentáře u knih
Tento počin od M. Žambocha mě velice zaujal už od prvních odstavců a celou knihu jsem s chutí a napětím přečetl a už se těším na další díl.
Pěkná "jednohubka", ale ještě se s Koniášem neloučím, čekají mě povídky.
Opět příjemně strávené cesty metrem při čtení Koniáše. Napínavé a poutavé čtení.
(SPOILER) Jako vždy se do knihy od D.D. nejde odtrhnout.
Přečteno na dva tahy. Jen ten závěr... drží mě v napětí a ještě větším těšení na další příběhy.
Zase příjemně strávené dva dny s kolektivem detektivů z Našeho Města.
Na knihách D.D. se mi asi nejvíc líbí to napětí proložené černým humorem.
Chvílemi trochu pomalejší děj, ale celkově moc příjemné počtení.
Žambocha čtu při cestách do práce a z práce a cesta příjemně utíká.
Už na mě čeká další jeho kniha.
Opět velmi milé počtení. Jednou, až budu v důchu, tak si přečtu opět všechny Dánovky, ale již v pořadí, jak se odehrávají.
Dnes jsem si udělal čtecí den. No a tuhle chuťovku od D.D. jsem přečetl na jeden zátah.
Nemůžu si pomoct, ale je to fakt Pan spisovatel. Každá jeho kniha se mi čte moc dobře a vždy se těším na další.
Co jiného napsat ke knize od D.D. než že to bylo opět příjemné počtení s napětím, humorem a zajímavým rozuzlením.
Jen ať to psaní ještě dlouho vydrží a já se můžu dál bavit čtením jeho knih.
Už nevím jak knihy D.D. hodnotit... Každá se mi líbí a čtou se vepmi dobře a tato nebyla vyjímkou, ale už abych se pustil do další a věděl jak to s Wolfovou dopadne.
Příjemné povídky s Koniášem, kterého již znám z knížek o Baklym. Hned se pouštím do čtení dalších příběhů a jsem zvědav jak se bude Koniáš vyvíjet a co vše na svých cestách zažije.
(SPOILER) Pro mne opět povedená kniha od Chrise Cartera. Dostatek napětí i akce a i trochu toho "zamyšlení" jak se stát chová ke svým bývalým vojákům.
(SPOILER) Krapet slabší než předchozí díl, ale i tak se mi líbil. Čekal jsem větší propojení s prvním dílem, a toho jsem se vlastně dočkal až v závěru knihy.
Neuškodil by třetí díl kde by se spojili oba hlavní hrdinové.
Skvělá upírská kniha z prostředí Prahy, hned jdu na další díl!
Příjemná povídka na cestu do práce, klidně mohla bejt i delší.
Skvělá kombinace několika literárních žánrů dohromady! Žambocha poslední dobou čtu při cestách do práce a je to ta nejpříjemnější cesta!
Jako vždy skvěle a hlavně lidsky napsaná detektivka z pera DD!
Přiznávám, že jsem od něj četl vše co zatím napsal a neustále vyhlížím jeho další knihy.
Dobrý, jednoduchý, krátký příběh, který mě nenudil a držel v napětí až do samého konce.
Nevím co o této knize napsat... Přišla mi taková "nedodělaná" jako by mělo přijít ještě pokračování, co se vlastně s Petrem stalo.... jak dopadla ta sekta v Itálii...
Od autora jsem četl vše co zatím napsal a toto dílo mi bohužel zatím přišlo jako nejslabší, ale i tak se těším na další knížky od něj.
Příjemná povídka na cestu metrem. Klidně by z toho do budoucna mohla vzniknou série.