Živí a mrtví přehled

Živí a mrtví
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/114856/bmid_zivi-a-mrtvi-9xx-114856.jpg 4 60 60

Miroslav Žamboch jak ho ještě neznáte! 16 povídek napříč jeho tvorbou. Většina z nich nebyla doposud nikdy publikována. Povídková sbírka Živí a Mrtví vám představuje esenci autorova stylu, nebojácné hrdiny, slizké nepřátele, krásné ženy a mnoho jako břitva ostrých čepelí! Užijte si tuto povídkovou sbírku; najdete v ní povídky, při kterých vás bude mrazit.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Živí a mrtví. Přihlašte se a napište ho.

MichalHoráček
14.07.2024 5 z 5

Příjemné povídky, některé jsem již četl, ale s chutí sem si je dal znovu.

Luigi1
21.08.2020 5 z 5

Povídky moc nemiluju,ale u Žambocha se to odpouští.Některé povídky mě zaujali jiné NO čtivé,jinak jsem si počet.Kdo má rád tento styl tak doporučuji.

vlkodlaq
02.07.2020 4 z 5

Řekl bych, že tato povídková sbírka více než jiné vystihuje tvorbu páně Žambocha. Kvalita i čtivost silně kolísá, i když v průměru je pořád dobrá, ale hlavně je toho dost. Nejsem ještě ani v polovině jeho tvorby a nejen že mě pořád baví, ale baví mě pořád víc. Jeho tvůrčí rozsah je překvapivě velký, od té klasické sekeromečové fantasy přes špionážní detektivky až po mrazivou sci-fi. Tleskám a fandím.

Kniha Živí a mrtví v seznamech