Živí a mrtví přehled
Miroslav Žamboch
Miroslav Žamboch jak ho ještě neznáte! 16 povídek napříč jeho tvorbou. Většina z nich nebyla doposud nikdy publikována. Povídková sbírka Živí a Mrtví vám představuje esenci autorova stylu, nebojácné hrdiny, slizké nepřátele, krásné ženy a mnoho jako břitva ostrých čepelí! Užijte si tuto povídkovou sbírku; najdete v ní povídky, při kterých vás bude mrazit.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Živí a mrtví. Přihlašte se a napište ho.
Povídky moc nemiluju,ale u Žambocha se to odpouští.Některé povídky mě zaujali jiné NO čtivé,jinak jsem si počet.Kdo má rád tento styl tak doporučuji.
Řekl bych, že tato povídková sbírka více než jiné vystihuje tvorbu páně Žambocha. Kvalita i čtivost silně kolísá, i když v průměru je pořád dobrá, ale hlavně je toho dost. Nejsem ještě ani v polovině jeho tvorby a nejen že mě pořád baví, ale baví mě pořád víc. Jeho tvůrčí rozsah je překvapivě velký, od té klasické sekeromečové fantasy přes špionážní detektivky až po mrazivou sci-fi. Tleskám a fandím.
Kniha Živí a mrtví v seznamech
Část díla
2009 | Na ostřích čepelí |
2003 | Bez slitování |
2004 | Ostří oceli |
2010 | Čas žít, čas zabíjet |
Příjemné povídky, některé jsem již četl, ale s chutí sem si je dal znovu.