Michina Michina komentáře u knih

☰ menu

Pán ohně Pán ohně Peter May

Protože dojíždím do práce, poslední dobou poslouchám audioknihy jako na běžícím páse. Přečetla jsem trilogii a s očekáváním začala poslouchat čínskou detektivku. Velmi dobře namluvené, dvojí verze muže a ženy byla velmi působivá.
Fascinovaly mě popisy Číny, zvyků a styly chování, k tomu ještě zajíavý příběh. Za mě palec nahoru, čekám na další! :-)

12.03.2017 4 z 5


Láska je jen slovo Láska je jen slovo Johannes Mario Simmel

Tuto knihu jsem četla už velmi dávno. Donesl mi ji děda, že si ji musím přečíst, že jsou tam zajímavé myšlenky a že si potom o ní popovídáme. Ještě teď si vzpomínám na pasáže, které mě překvapovaly a že jsem z počátku vůbec netušila, jaký to typ knihy mi děda "donutil" přečíst.

15.03.2016


Inferno Inferno Dan Brown

Má druhá kniha od Browna, opět v audioverzi. Jedním slovem parádní! Je neuvěřitelné s jakými detaily dokáže popisovat Brown díla, místa, historii, spojit realitu s fikcí. V průběhu čtení mě kniha několikrát donutila si vygooglit, jak ona budova či obraz vypadá. Příběh strhující a nic není takové, jaké se zdá. Na konci je velké zamyšlení, myslí tím Brown také odkaz na dnešní civilizační problém?

15.03.2016 4 z 5


Anatomie lži Anatomie lži Dan Brown

Má první audiokniha, kterou jsem četla cestou z práce a do práce. Dostala jsem se k ní úplně nahodoznáhodou. Nic jsem od ní nečekala, Browna jsem do té doby nečetla. Můžu říct, že jsem se cest v autě nemohla dočkat a kolikrát seděla v autě až do konce kapitoly. Kniha mě hodně pohltila, přeposlouchala jsem jí téměř jedním dechem.

15.03.2016 3 z 5