michvav

Tak jak už, z názvů vyplývá Gang je kniha o násilí, drogám, mafii a hlavně o rodině…Martina Cole už napsala více knížek z tímto tématem, takže chvilkami mi přišlo že jsem tu knížku už musela číst protože některé pasáže jsou dost podobné z jiných jejich knih . Ale četlo se to fajn , je to taková nenáročná knížka na čtení,mám ráda styl psaní M. Cole takže jsem spokojená.

Kniha mě vůbec nenadchla, musela jsem se nutit ji dočíst... Taky se mi vůbec nelíbil styl psaní.

Od této spisovatelky je to moje první kniha a nevím proč,ale vždy jsem byla k této autorce skeptická,ale teď vím,že neoprávněně,protože tato kniha je hodně napínavá a do posledního konce jsem netušila kdo je nakonec ten vrah...takže knihu dopručují :)

Moje první kniha od Kinga a určitě začnu číst další jeho knihy :)

Knížka mě hodně dostala,četla jsem ji jedním dechem a i když jsem věděla, že to neskončí dobře pořád jsem doufala, že jo a pak už jsem jenom brečela :( určitě jsem tuto knihu nečetla naposledy!

Tuto knihu jsem četla od Martiny Cole jako první a hned se autorka stala moji oblíbenou spisovatelkou a doma už mám několik jejích knih.Maniaka vřele doporučuji.