Mikindada Mikindada komentáře u knih

4 dny v Kábulu 4 dny v Kábulu Anna Tell

Příběh mě celkově nezaujal, občas měl své světlé stránky, místy jsem byla i napnutá, ale celkový dojem to bohužel nezlepšilo.

03.02.2020 2 z 5

Království stínů Království stínů Barbara Erskine

Ze začátku mi to přišlo zdlouhavé a moc mě příběh nezaujal, asi proto, že se prolínali dva světy a já jsem stále hledala impulz, jak ony dva světy roztřídit. Postupně jsem si ale knihu zamilovala, bylo v ní spoustu okamžiků, kdy se mi tajil dech, příběh Isobel, který byl celkem podobný jako hrdinčin samotný, zastřelení psa a další zajímavé momenty, u kterých jsem knihu hltala a nemohla se od ní odtrhnout.

10.11.2019 4 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Velice poutavá a humorná knížka

06.05.2019 5 z 5

Krvavý lístek Krvavý lístek Crystal Smith

Celkem poutavá knížka, plná dobrodružných zápletek a napětí, která je ale taky tak trochu sci-fi a někdy hraničí i s červenou knihovnou, ale přesto jsem se vždy ráda vrátila a zabředla do děje, abych prožila s hlavní hrdinkou její příběh znovu a znovu

15.10.2022 4 z 5

Dívka, která ztratila budoucnost Dívka, která ztratila budoucnost Barbora Walterová Benešová

Velice zajímavá a poutavá kniha, chvílema to ale koresponduje s červenou knihovnou, podle mě dost nereálné, ale určitě se lépe čte dobrý konec. Doufám, že bude pokračování :)

11.06.2019 5 z 5