Milena1967 komentáře u knih
Kniha se mně líbila, je mně sympatický hladký styl psaní, pěkně to odsýpá.
Šílené psycho. Asi nejšílenější z jejích knih. Knihu jsem četla asi před třemi lety, ale dodnes si pamatuji, že jsem dalších 14 dní po přečtení měla noční můry.
Za mne nejslabší kniha od této autorky. U každé její nové knihy mám pocit, že čtu stále stejný příběh, jen s jinými jmény. Jak tady psal plamínek21, jakoby autorka rezignovala. Plně souhlasím.
Dočetla jsem po 99. stranu a pak jsem knihu odložila. Nemohla jsem se do ní začíst. Ovšem její předchozí knihy byly velmi dobré a ne vždy se všechno povede.
Přiznám se, že tuto knihu jsem nedala. Ano, je super, ale zároveň šílené psycho. Chrise Cartera, kde krev stříká proudem čtu bez problémů, ale toto je moc. V půlce jsem knihu v rámci zachování zdravého rozumu odložila. Odezvy čtenářů v knihovně jsou podobné, někteří ji taky nedočetli, právě z tohoto důvodu.
Oddechovka na dovolenou, navíc je lehká v ruce, takže se bude dobře držet na lehátku u moře...
Tahle tématika se mi dostala do rukou poprvé. Kniha na mně působí depresivně, ale čte se jedním dechem. Velmi čtivě napsané.
Příběh mi připadá velmi nepravděpodobný. Neumím si dost dobře představit, že bych si připsala jako zaměstnanec banky statisíce na svůj účet a prošlo mi to. Hlava mi to nebere. Z celé knihy mám dost rozpačitý pocit.