Milena1967 komentáře u knih
Šílené psycho. Asi nejšílenější z jejích knih. Knihu jsem četla asi před třemi lety, ale dodnes si pamatuji, že jsem dalších 14 dní po přečtení měla noční můry.
Přiznám se, že jsem se do ní nemohla ze začátku začíst, chtěla jsem ji i odložit. Nicméně dočetla jsem ji a řekla si - paráda. Je to takový ten pocit - byla to opravdu krásná kniha.
Příběh mi připadá velmi nepravděpodobný. Neumím si dost dobře představit, že bych si připsala jako zaměstnanec banky statisíce na svůj účet a prošlo mi to. Hlava mi to nebere. Z celé knihy mám dost rozpačitý pocit.
Podtitul knihy by mohl znít" komu není rady, tomu není pomoci". Nenáročná oddechovka.
Knihu jsem četla už nějaký rok dozadu. Dodnes si pamatuji, že jsem ji několikrát odložila s tím, že už ji nedočtu, nedávala jsem to psychicky. Dočetla jsem ji a jediné co mě tenkrát napadlo-naprosto zmařený život.
Pro mne ač věřícího hrozná kniha, kterou jsem dočetla se sebezapřením. Četla jsem ji už dávno, ale stále si pamatuji, jak jsem se u ní rozčilovala a nesouhlasila s ní.
Další super kniha od Váňové. Co kniha to jiný příběh, v porovnání třeba s Keleovou, kde mám pocit, že čtu stále to stejné. A že jsou tam delší popisy? Aspoň se člověk něco dozví, nad prací kostýmní návrhářky jsem nikdy nepřemýšlela. Od Váňové jsem přečetla všechno co napsala a nemůžu říct ani o jedné knize, že by byla slabá.
Za mne nejslabší kniha od této autorky. U každé její nové knihy mám pocit, že čtu stále stejný příběh, jen s jinými jmény. Jak tady psal plamínek21, jakoby autorka rezignovala. Plně souhlasím.
Za mne můžu říct, že jsem se již dlouho u žádné knihy tak nepobavila. Asi právě proto, že je mně čerstvých 50. U některých vět a kapitol jsem doslova řvala smíchy. Všem padesátkám doporučuji!