mimisko mimisko komentáře u knih

Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

Vubec jsem necekala takovou paradu. Tato knizka byla pro mne naprosto vyvazena. Damian je pro mne hrdina, na ktereho nezapomenu. Libilo se mi jak sel za svim a nemenil nazor jak aprilove pocasi. Taky se mi libilo, ze kniha se odehrava v delsi casove rovine vlastne vypravi celozivotni pribeh dvou lidi, kteri se kuli jedne male nepozornosti dostali do uplne jineho sveta. Vetsinou knihy 2x nectu. Tuto si ale urcite druhy krat prectu, stoji za to.

12.07.2019 5 z 5

Lov Lov Elle Kennedy

Toto se povedlo. Málokdy mám raději hl. hrdinku než hrdinu. Tady u mne Summer vyhrála.

15.05.2019 5 z 5

On On Carey Heywood

tato kniha obrovske, sklamanie... asi vdaka obalke som cakala ze to bude sexycool pribeh bohuzial sa nestalo. taku dilinu jakou bola hl. hrdinka nenajdete ani v najlepsej paraguajsko-uruguajskej telenovele. cele zle. k lepsim, zaujimavym, ctivim kniham to urcite nepatri. pre mna zbytocne straveny cas.

16.11.2014 1 z 5

Hrej hráčem Hrej hráčem Emma Hart

kniha mne nechytla. popravde se mi ji nechtelo ani cist do konce. ani jedna postava mi tak nejak neprirostla k srdci. nebavil mne pribeh, dialogy kde jsem skripala zuby.

04.01.2014 1 z 5