Hrej hráčem přehled

Hrej hráčem
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182081/hrej-hracem-182081.jpg 4 866 866

The Game série

Jaký je plán hry? Maddie v tom má jasno: Arogantní a egoistický playboy Braden z kalifornské univerzity představuje pro ni vše, co se jí na klucích hnusí. Připomíná jí totiž jejího bratra, který dokáže myslet jen na sebe a ničí životy všem v okolí. Maddie spolu s kamarádkami vymyslí plán, jak tomu namachrovanému Bradenovi za všechna příkoří udělit lekci. Hlavní aktérkou plánu je právě Maddie, která do měsíce Bradena svede, omotá si ho kolem prstu a pak ho surově odkopne. Operace Hrej hráčem může začít. Žádná ze zasvěcených holek ovšem nemá zdání, že podobný plán má i Braden se svými přáteli. A jakou hru hraje on? Plán je přimět tu paličatou a nedostupnou „královnu univerzity“, aby se do něj zamilovala, svést ji, a pak ji srazit na kolena. Ani jeden z obou aktérů netuší, že život může změnit pravidla hry… Možná oba zjistí, že nejde člověka soudit podle prvního dojmu…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Galatea

Love game, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrej hráčem. Přihlašte se a napište ho.

Ála1968
23.05.2024 4 z 5

To vůbec nebylo špatné,jen na začátku mi trochu trvalo, než jsem se zorientovala ve jménech,nevím proč dávají podobná jména,tak Maddie a Megan ještě šly,ale Kay a Kyle už se mi vážně pletli.Jinak pohodové čtení

monika0181
09.11.2023 5 z 5

Ani já nepatřím přímo do cílové skupiny, je to spíš YA romance. Ale četlo se to velmi dobře, svižně, příběh předvídatelný, ale bavil. Někdy jsem měla pocit, že to překračuje hranici YA romance a románu pro ženy, ale buďme upřímní a nebuďme puritány. Ono to tak je a nebyli jsme jiný. Je to krásná vzpomínková knížka na starosti mládí. Jistě se pustím do celé série.

001Terka456
05.11.2022 4 z 5

Takové celkem předvídatelné, nenáročně, ale moc milé čtení. Jenom těch vulgarismů tam na můj vkus bylo možná trochu moc. Ale jinak hezký příběh. Braden mi ze začátku nebyl moc sympatický, ale nakonec jsem si ho oblíbila.

Kniha Hrej hráčem v seznamech

v Přečtených1 393x