Miriam2017 komentáře u knih
Veľmi pekná básnička od známej autorky, u nás síce nezožala nejaký veľký úspech, ale čo nezaujme jedno dieťa ešte neznamená, že nezaujme tisíce ďalších.
Celkom mala úspech, nemá vyslovene dej, skôr má náučný charakter, deti sa niečo naučia o správaní mačiek.
Terka opäť nesklamala, poučný príbeh, že žuvačka vo vlasoch nie je žiadna sranda, že strihanie nebolí a zmeny účesu sa netreba báť.
Kocúrik sa stretá s inými zvieratkami a rozprávajú sa v krátkych básničkách o mliečku. Na prvé čítanie fajn.
Skrátená verzia rozprávky s 3D obrázkami, na občasné prečítanie fajn.
Ilustrácie milé, ako živé, len mohlo byť tých zvieratiek aj viac.
Občas prelistovaná, prečítaná, ilustrácie sú pekné, pesničky a rýmovačky sú deťom dôverne známe.
Jednoduché ilustrácie, krátky text, na pár prečítaní fajn.
Krátky príbeh s jednoduchými ilustráciami o skutočnom priateľstve.
Nezaujala, v básničkách sú použité zvraty a slová, ktoré dieťa, pre ktoré je leporelo určené nemá šancu pochopiť.
Zvuky úplne autentické aj obrázky, jediné, čo by sa dalo vytknúť, že chýbajú tie u nás úplne bežné ako vrabec, či lastovička..., a zas sýkorky sú tam aj dva druhy a vlastne aj drozdy.
Milá knižka, žmurkajúce očká sú zaujímavým prvkom, pekné čítanie na dobrú noc.
Pekná básnička, u nás síce nemala nejaký veľký úspech, ale to jej z kvality neuberá.
Celkom fajn knižka, pri troche fantázie môžu vzniknúť nové a nové príbehy, aj keď u nás sme si viac-menej len ukladali magnetky na príslušné miesta.
Taký priemer, tie verše sú pre tak malé deti zložité, takže treba skôr prerozprávať dej vlastnými slovami, aby bolo dieťa viac v obraze.
Priemerná knižka na spoznávanie zvieratiek pre najmenších. Malý formát je síce fajn do bábätkovskej ruky, ale viazanie s korálkou trochu nepraktické, ťažko sa otáčajú strany.