Hádaj, ako veľmi ťa mám rád: V zime přehled
Sam McBratney
Krásne príbehy o tom, ako sa za jeden rok zmení svet okolo nás. Bŕr, je zima, ale zajačik a jeho ocko si znova našli čas vybehnúť na lúku, aby sa pozreli, ako vyzerá ich domov v zime. Všetko je pokryté studeným bielym snehom, ale zajačik má z neho radosť. S ockom majú radi hádanky a tak sa vzájomne skúšajú. Dokáže zajko prekabátiť svojho otecka? Určite áno a popri tom sa dozvie, že aj to, že je vonku taká veľká zima, je pre prírodu užitočné a že je zima pre krajinu veľmi dôležitá. Aj vám býva zima? Tak sa zohrejte spolu so svojimi ratolesťami pri tejto krásnej knižke. Zima je krásna, poďte sa o nej dozvedieť čo najviac.... celý text
Literatura světová Příroda, zvířata Pro nejmenší
Vydáno: 2015 , Svojtka & CoOriginální název:
Guess How Much I Love You - Winter
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hádaj, ako veľmi ťa mám rád: V zime. Přihlašte se a napište ho.
Co si budeme nalhávat, ono je to pořád to samé dokola, jen se zajíčci jednou prochází sněhem, jindy listím. Pořád jde ale o ultra milou knížečku, kde je pro mě navíc přidaná hodnota ve vztahu tatínek/dítě (ne maminka).
Kniha Hádaj, ako veľmi ťa mám rád: V zime v seznamech
2014 | Hádej, jak moc tě mám rád! |
2015 | Hádej, jak moc tě mám rád! Jaro |
2015 | Hádej, jak moc tě mám rád! Zima |
2021 | Hádej, jak moc tě mám rád! Budeš můj kamarád? |
2015 | Hádej, jak moc tě mám rád! Podzim |
Pro nejmenší moc krásné hádanky, milé rozuzlení a opět naprosto nádherné ilustrace.