Mirkaha komentáře u knih
Ze začátku mi tato kniha připomínala seriál Zoufalé manželky a byla jsem zklamaná, ale po první třetině už kniha začala být zajímavá a osudy postav se začaly nepředvídatelně vyvíjet, že mě opravdu zaujala až do konce.
Byla jsem trochu zklamaná. Kniha mě začala zajímat až od půlky, což byla dost dlouhá doba. Myslela jsem, že už to vzdám, ale vydržela jsem a druhá polovina knihy už byla velmi čtivá, jak jsem u této autorky byla zvyklá. Tentokrát tu nebylo tolik romantiky a lásky ani nečekaných zvratů, ale námět byl velmi zajímavý. Ze začátku to postrádalo dynamiku, ale druhá polovina to vyvážila. Je to velmi citlivá kniha a chvílema velmi smutná.
Druhý díl byl pro mě čtivější než první, protože ubylo erotických scén a přibylo více děje. Určitě si přečtu i třetí díl. S postava jsem se už trochu sžila a tak mě zajímá, jak to celé dopadne.
Je to moje druhá knížka od V.C.Andrews, kterou jsem přečetla. Je velmi čtivá, ale bohužel také velmi smutná, zvláště když je napsaná podle skutečné události. Teď se chystám přečíst druhý díl Lístky ve větru. Doufám, že mě také zaujme.