MirkaProk | Komentáře u knih | Databáze knih

MirkaProk MirkaProk komentáře u knih

Prázdné křeslo Prázdné křeslo Jeffery Deaver

Příjemná detektivka, která se dobře čte. Hmyzouna mi bylo líto.

02.07.2019 4 z 5

Ta druhá Ta druhá Joy Fielding

Kniha nebyla úplně špatná, ale i přesto mi dlouho trvalo, než jsem ji přelouskala a to je to přitom tenká kniha. Začátek byl pro mne nezáživný a vlastně celá kniha byla pro mne taková nějaká rozvleklá a pořád jsem nějak čekala co se stane a ono se vlastně skoro nic nestalo. Znovu už ji nikdy číst nebudu.

30.12.2018 3 z 5

Wonderland: Země divů Wonderland: Země divů Jennifer Hillier

Celkem dobrá kniha. Přečteno za dva dny. Jen zarážející kolik psychopatů se objevilo na jednom místě, ale asi je přitahoval park hrůzy.-), kde bych tedy rozhodně nechtěla pracovat

18.10.2018 3 z 5

Portugalské velehory Portugalské velehory Yann Martel

Kniha mi byla doporučena a u první povídky jsem si říkala proboha, co to je za knihu a dokonce jsem uvažovala, že ji nedočtu. Jelikož knihy neodkládám nedočtené, tak jsem se jí nakonec prokousala a dobře jsem udělala. První povídka mě moc neuchvátila, ale je potřeba ji přečíst, protože je provázaná s druhou i třetí povídkou. U druhé povídky na mne nezajímavý a trochu zdlouhavý rozjezd, ale po chvíli už jsem písmenka doslova hltala a třetí povídka se mi líbila nejvíce. Celkové hodnocení je, že je to zajímavá kniha, která se mi ve finále moc líbila, musela jsem na ni ještě dlouho po přečtení myslet a doporučuji k přečtení

13.08.2018 4 z 5

Playground Playground Lars Kepler

Kniha se mi moc líbila. Je to úplně jiný styl, než je člověk zvyklý, ale velmi zajímavé a nevšední téma

25.07.2018 5 z 5