MiroslavKutík

Správná Pětka je moje mládí a místo spaní čtení napínavých dobrodružství. Některé díly této série knih mám do dnes schované doma...

Třetí díl série deníku skvěle navazuje na předešle dva díly, tento třetí se mi líbí zatím nejvíce, a byl by krásnéj či by se i hodil jako závěrečný.
Nu uvidíme jak to bude dal ....

Další povedený díl moc se mi líbil takové jednohubky by mohly vycházet třeba každý měsíc.
Opět jsem si příběh Jacka a Sarah užil a těším se na další.

Ale jo byl to pěkný sešit.
Fajn čtení na víkend v práci..

Smutný konec to byl a kniha se mi četla velmi dobře. Sandova se mi jako hlavní hrdinka moc líbí a je sympatická.
Příběh této knihy je hodně reálný na dnešní dobu :(

Příběh je hodně napínavé a čtení.
Moc se mi líbilo jak je kniha vyprávěná hlavní postavou příběhu.

Kniha se mi líbí velmi pěkně napsané a ten úžasný konec.
Vůbec mě nenapadlo že to s dívkami dopadlo takto?
Knihu doporučuji k přečtení.

Kniha se mi líbila, četla se hezký a už teď se těším na další knihy od autorky.
Hlavní hrdinka Nora mě zaujala a těším se na další knihy sni.

Přemýšlím co bych k této knize pověděl ale asi toto je to spíš kniha románového typů s krimi zápletkou.
Kniha velmi zajímavě začala první kapitolou až jsem si říkal to bude fajn jízda ale pak se to jen táhlo.
Závěr knihy byl vcelku zajímavý ale i tak si myslím že kniha stojí za přečtení.

Knihu jsem četl hodně dlouho moc mě nebavilo číst tu omáčku okolo páč bez ní by kniha mohla mít jen 199 stran. Příběh byl pěkný ale s opravdu slabším koncem.

Tato série se dobře čte a stránky utíkají a utíkají až ne konec.
Doporučují

Knihu jsem četl abych nebyl pozadu ohledně čtenosti knihy. Kniha nic moc asi už jsem starý..
Pohádka pro děti asi ne, ale zamyšlení pro dospělé ano.

Pro mě zklamání některé věci nereálné až hnusné. Další pokračování knihy nebudu ani vyhledávat ani kupovat. :(

Ano moc krasná kniha a tak začnu od konce.
Před poslední věta knihy:
"Na každém konci je krásné to, že něco nového muže začít. "
Takže asi tak Šarko chtělo by to pokračovaní druhé knihy.
Kniha je úžasně napsána a je to nenáročné a humorné čtení ..
Všem Doporučují....

Tak opět moc povedená kniha jako první díl prostě BOMBA a už teď se moc těším na další díl a skvěle zpracování knihy.

Velmi jednoduché čtení, velmi krátké oddechové čtení.
Těším se na další knihy s Josefínou.

Pěkné čteni ale mrzí mě že u nás nevyšly všechny knihy série Jack Taylor pač tyto knihy se mi moc líbily ...