Mirul komentáře u knih
Kniha má své kouzlo a také zvláštní námět :) Jsem ráda, že jsem měla tu čest si tuto knihu koupit a přečíst.
Kdybych měla více u času, knihu bych měla určitě přečtenou do hodiny. U některých pasáží jsem se zasmála jako už dlouho ne :)
Ale na druhou stranu, myslím, že vlastní mateřství ještě na nějaký ten čas odložím :D :)
Ačkoliv se mi dramatické hry - ač jde o komedie či tragédie nečtou právě nejlépe, tak mohu říct, že toto dílo mne bavilo. Jsem příznikyní všech Wildeových děl a líbí se mi, jak se v jeho knihách odrážel jeho vlastní pohled na svět. U knihy jsem i zasmála a četla ji jedním dechem.
Myslím, že po přečtení knihy si každý pořádně promyslí, zda stále chce mít potomky, ale za to se nasměje :)
Ta kniha ve mě něco zanechala, ale nedokážu říct co. Tady je opravdu pravdivé to, co je napsané na přebalu knihy - "nejvtipnější smutný příběh". Sotva jsem se ale začetla a už jsem byla na konci.
Skvělý příběh o tom, že i když víte, že smrt je nevyhnutelná, dokážete brát život s humorem. Skvělá kniha!
Nemohu říct, že mne kniha zaujala už od první strany, ale o pár stránek dál jsem ze do knihy tak začetla, že jsem ji už nedala z ruky. Jedna z mála knih o které mohu říct, že se k ní určitě jednou vrátím.