miruska1

Kniha sa mi veľmi pačila a zaver bol prekvapením. Myslela som že to bude jedna z tych slabšich knih, ale bola som prekvapena,

Kniha bola pekna,i keď začiatok mi prišiel trochu nezaživny. A musim dodať,že zo všetchych troch časti bola,podľa mňa, najslabšia.

Tak ako aj prva časť,tak aj tato sa mi pačila. Krasny pribeh.

kniha sa mi hrozne moc pačila. Bol to veľmi pekny pribeh a aj som sa docela pobavila. Možem len doporučiť

Veľmi pekny a napinavy pribeh,až na ten rychli koniec. Ale aj tak sa mi to veľmi pačilo.

Kniha sa mi veľmi pačila ako nakoniec cela seria o rodine Maloryovcov. Par veci som si predstavovala inač ale nakoniec to skončilo dobre.

Tak konečne viem ako to vlastne je s ciganskou babičkou Maloryovcov. Veľmi pekny pribeh.

Užasna kniha. Prva časť(tajemna nevěsta) ma nadchla,ale tato časť je ešte lepšia.

Veľmi pekna a napinava kniha. Teresa Medeiros proste nesklame :-)

veľmi napinavy a zaujimavy pribeh,rano som ho začala čitať a večer som ho dočitala. Určite to bolo lepšie ako prva časť. Mne sa to hrozne moc pačilo.

Veľmi zaujimavy a napinavy pribeh,veľmi sa mi pačil. Som zvedava na pokračovanie.

Pekne, veľmi pekne. Ale od teresy medeiros som ani nič ine nečakala.

Veľmi zaujimavy pribeh. Mne sa veľmi pačil,nakoniec,ako všetko od tejto autorky.

Veľmi,veľmi sa mi tento pribeh pačil. Možem tuto knihu len doporučiť,tak ako aj predošle knihy z tejto serie.

Tak ako aj predošle časti aj tato sa mi veľmi pačila.

Veľmi pekny a napinavy pribeh,bol zaujimavejši ako prva časť - ten pravý - tak teraz hura na tretiu časť - na křidlech touhy - som zvedava :-)

Zaujimavy pribeh,hneď sa vrhnem na druhu časť - sladka jako hřich-