Mišmiš komentáře u knih
Pro mě hodně dobrá knížka. Určitě si přečtu i další knihy od autorky.
Byla jsem napnutá od začátku do konce. Líbí se mi popis místa, atmosféry, postav.
Dvě dějové linie byly super. I jejich osudové propojení. A otevřený konec je zajímavý neb některé věci objasněny nebyly.
určitě stojí za přečtení :-)
Tak tahle knížka mě zcela dostala. Jednak se četla jedním dechem a už jsem se vždycky nemohla dočkat, až budu moc pokračovat :-) Donutila mě i přemýšlet a trošku přehodnotit pohled na svět :-) Moc krásná :-)
Kniha byla úžasná. Trošku pomalejší rozjezd, ale pro mě trochu překvapivé rozuzlení :-) Rozhodně je to hodně čtivé. Líbí se mi prolínání minulosti s přítomností. Zajímavě jsou vykreslené i charaktery postav.
Každopádně tolikrát jsem zatím z žádnou jinou knihou nepřejela :-D
Už se těším na další knihy od této autorky :-)
Knihu jsem si koupila, protože hlavní hrdinka stejně jako já miluje kávu. Nic moc jsem od knihy nečekala, spíš rozbor boje s anorexií.
Ale od první stránky mě kniha pohltila. Nebylo žádné hluché místo, kniha měla děj, spád a vždy jsem měla chuť číst dál a dál, abych věděla jak vše dopadne.
Nechtěla jsem číst zamilovaný román...a tohle je zamilovaný román.
Za mě uveřitelný děj. Moc se mi líbí styl psaní autorky. Měla jsem pocit, jak kdybych si dávala kávu s kamarádkou.
Určitě si přečtu i další knihu od autorky a k této se vrátím a ráda :-)
za mě naprosto úžasný,silný a uvěřitelný příběh.
romantický příběh je zasazen do reálných událostí.
kniha se mi moc líbila a četla se sama.
úžasná kniha :-)
Jako že cože??????to jako vážně?????nutně potřebuji vědět co bude dál.
Naprosto úžasná strhující kniha. Už chci další díl.
Chtěla jsem nějakou oddychovku a romantiku. Oboje tato kniha splňuje na sto procent.
Líbí se mi i styl psaní autorky, takže to určitě nebude poslední kniha. A zkusím i v originále.
Pokud hledáte romantiku,humor a hezké čtení doporučuji❤️
Nádherný příběh jedné rodiny, který začína za války a končí v současnosti. Bylo to velice dojemné, romantické a krásné.
Za mě hodně dobrá detektivka, která se velice dobře četla, jelikož měla od první stránky spád, napětí a i když jsem předem tušila konec, nemohla jsem se dočkat jeho potvrzení :-D
Určitě už se těším na další díly této série :-)
Tuto autorku mám velice ráda, ale jak je napsáno už dříve, byla pro mě tato kniha velkým zklamáním a hodně slabým průměrem.
Příběh byl takový vleklý, předvídatelný a nemít knihu do výzvy odložím ji. Připomínalo mi to klasické harlequinky.
Každopádně určitě to není od ní poslední kniha :-)
Kniha byla ze začátku zdlouhavá. Nakonec se to rozjelo :-)
Kniha se dobře četla, měla spád. Moc se mi líbila i myšlenka....zamyšlení nad vinou a trestem....
Za mě super a doporučuji :-)
Autorka opět nezklamala. Do konce knihy jsem byla napnutá kdo zemře.
Líbí se mi styl vykreslení postav a i spád děje.
Mohu jen doporučit :-)
Pro mě velice zajímavá kniha. Vysvětleno krásně.
Kniha má velikou reklamu, ale raději jsem od ní moc nečekala.
Myšlenka knihy je dobrá. Líbila se mi postava T. Jen občas bylo těžké uvěřit, že by se to mohlo stát. Konec mě trochu zklamal. Čekala jsem nějaké dotažění. I když aspoň je na řadě fantazie :-)
Jinak styl psaní úžasný. Kniha se čte velice dobře.
Tak nejdřív jsem myslela že knihu ani nedočtu. A teď vím, že by to byla veliká škoda.
Začátek je hodně velká nuda. Knížku jsem i odložila. Ale pak se to rozjelo a ja jí přečetla za den.
Moc hezký nápad, hezká myšlenka. A konec super.
Určitě stojí za přečtení.
Z počátku mi vadil v knize vypravěč. Trošku mě to rušilo. Naštěstí velmi záhy zmizí a objeví se jen na pár stránkách u konce :-)
Velice se mi líbil popis Londýna. Měla jsem občas pocit, že cítím i jeho pachy :-) Hezky psané.
Hvězdičku ubírám za otevřený konec. Hrozně moc by mě zajímalo, jak dopadla Sugar, Sofie i její otec.
Za mě doporučuji. Zase úplně jiný styl psaní, než jsem zvyklá :-)
Výborná knížka :-) Jen pro mě Svědkyně ohně byla prostě lepší. I když tady ten konec...to je tedy mazec :-D
Příjemná a milá letní oddechová četba. Hned od začátku je jasné jak kniha dopadne.
moc bych chtěla Atlase pro sebe :-)
Kniha byla super stejně jako první díl. Těším se na další čtení od autorky :-)