MK36 | Komentáře u knih | Databáze knih

MK36 MK36 komentáře u knih

Policie Policie Jo Nesbø

Policii jsem se dlouho vyhybala a na knihu jsem se netešila, protoze popis me vubec nezaujal... Ale toto! Vtáhla me do deje neuveritelne rychle a precetla jsem ji jednim dechem. Téměř každá kapitola pro me koncila "no, ale, vždyť, co?" a musela jsem číst dal, at se dozvim, jak to bude pokracovat. Po Prizraku, ktery me drogovou tematikou vubec nezaujal a horko tezko, jsem ho docetla, byla Policie osvěžující, tajemná a mela rychle tempo. Uz se těším na dalsi dil. Na extremni situace, ktere Harry prezije uz jsem si zvykla a nastesti byla jen jedna.

16.12.2019 5 z 5

Mrchožrout Mrchožrout Jack Heath

Kniha se četla výborně. Sympatie k Blakeovi jsem si nezískala hned, celou dobu jsem si říkala, jak je odporný, ale na konci mě překvapilo, jak moc mě potěšila nabídka, kterou dostal... Takže jsem si k němu nějaké sympatie asi vytvořila a těším se na pokračování.

03.07.2019

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Tato kniha byla první, kterou jsem četla od Jo Nesba. Četla jsem jí se zatajeným dechem a když někdo vešel do místnosti, tak jsem sebou polekaně trhla. Jelikož je v této knize významný sníh, necítila jsem se dobře ani venku mezi "normálními" sněhuláky. Velmi čtivý byl způsob psaní, kdy autor nezůstává dlouho u jedné postavy, ale jejich příběhy se ve střípcích střídají a prolínají. Špatný pocit z celé knihy ve mě zůstal i po přečtení a vyřešení případu. Tato kniha mě neskutečně vtáhla, ale než si přečtu další knihu od Nesba (což určitě chci), vyhledám něco lehčího a romantického.

10.01.2017 5 z 5