Mona7741 | Komentáře u knih | Databáze knih

Mona7741 Mona7741 komentáře u knih

Matčino vyznání Matčino vyznání Kelly Rimmer

Dlouho jsem zvažovala zda dát 3 nebo 4 hvězdičky. Kniha ve mně totiž vzbudila rozporuplné pocity. Přiklonila jsem se nakonec ke třem, jelikož se dá říci, že mě 3/4 knihy příliš nebavilo. Děj mi přišel vleklý a takový předvídatelný, složen z velké části ze vzpomínek dvou žen, tchýně a snachy. Dle recenzí jsem čekala, že závěr bude nečekaný. A ani já jsem to neodhadla. Totálně mě dostal, opravdu velmi silný konec. Navíc si člověk/žena/matka i pobrečí.

19.10.2022 3 z 5

Tenká čára života Tenká čára života Elizabeth Adler

Poprvé jsem četla cca před 20lety a kniha mě velice upoutala. Vrátila jsem se k ní po letech, už ve mně takové nadšení nevzbudila. Ale stejně si myslím, že stojí za přečtení. Osudový příběh, chvílemi mrazí.

29.09.2022 4 z 5

Na hraně noci Na hraně noci Olivia Hawker

Bohužel musím říct, že jsem od knihy čekala více... Chvílemi mi nesedělo naboženské zaměření, ale nebylo toho mnoho. Příběh pěkný, ale nějak se mě silněji nedotkl.
Kniha mě nerozesmála, nedojala, nenadchla, nijak extra nechytila, takové ,,vlahé počtení".

14.05.2022 2 z 5

Objížďka - Erotické povídky z autobusu Objížďka - Erotické povídky z autobusu Zuzana Zimmermannová

Kravina! Opravdu jsem se hodně trápila, abych přečetla. Nemám ve zvyku nedočtené knihy odkládat. Ale toto byla muka! Nemělo to hlavu ani patu.

14.04.2022

Dokonalá vášeň Dokonalá vášeň Raine Miller

Takové ,,primitivní" čtení, bez jiskry. Kniha mě nijak nechytla. Děj jednoduchý, předvídatelný, přeslazený. Hvězdičku dávám jen za erotické pasáže.

16.03.2022 1 z 5