Monanan Monanan komentáře u knih

Doktorka Samantha Doktorka Samantha Barbara Wood

Kniha mně uchvátila. Darovala jsem ji mamince k narozeninám asi před 10 lety a půjčila ji k přečtení všem svým kamarátkam. Vypadá síce teď jako šalátové vydání ale čte se jedním dychem. Neskutečně dobré čtení:-)
Teď si kompletuji všechny knihy od Barbary a uvidíme jak mně chytí jiné příběhy z pera Barbary WOODové:-)Doporučuji k přečtení:-)Hodnotím 100%!!!

14.12.2012 5 z 5

Noční záře Noční záře Tanja Heitmann

Knihu noční záře jsem dostala darem od manžela jako novinku na trhu a ospěvovanou moderátory Rádia 1 v reklamách:-))
Těšila jsem se na poutavý příběh podle popisku na obálce.
Takové zklamání!!!!!! NUDA, NUDA, NUDA!!!!!
Do 60 strany jsem trpěla, po 130 straně se příběh trochu dál do pohybu, ale nic extra. Milostné scény nic moc, žádna jiskra která by mě přiměla nepustit knihu z ruky.
4 stovky za takovou slátaninu. Teda když je pani Tanja Heitman jednou z neuspěšnějších spisovatelek Německa, mně teda neoslovila a už si od ní určitě nic nekoupím.
Tak jsem se ješte asi nenudila - utrpení až do posledné strany a povinne si to manžel přečte taky a vím, že už mi knihu určitě jako dárek už nikdy nekoupí :-)))
NEDOPORUČUJI!!!!!! Tak 15% za hezkou obálku!!!!! Ale jinak tak nudné že jsem pokaždé zaspala jako mimino:-)

14.12.2012 1 z 5