Monča15 Monča15 komentáře u knih

Ve znamení Štíra Ve znamení Štíra Maggie Stiefvater

Knížky od Maggie se mi moc líbí. Její trilogii Vlci z Merci Falls jsem četla jedním dechem a u téhle knížky tomu bylo stejně. Je to úžasná knížka o koních a má originální myšlenky - masožravý koně - no prostě paráda. Kol a kolem jsem jí přečetla do dne a pul a hodně mě mrzelo, že knížka nemá pokračování, nebo není delší. Líbila se mi ta láska ke koním, která potom vedla k lásce mezi postavami. Celou dobu jsem čekala na závod, který přišel až ke konci a musím říct, že to byla třešnička na dortu. Rozhodně doporučuji na čtení!

07.07.2014 5 z 5

Splynutí Splynutí Maggie Stiefvater

Celou trilogii jsem cetla jednim dechem. Misty to bylo nudnejsi, ale to bylo i u tech predchozich dvou dilu. Misty mi prisel dej dost protahvany. Cekala jsem, ze me cteni prestane bavit uprostred druheho dilu, ale to jsem se spletla. Byl to zajimavy a originalni pribeh, kterych je po malu. Tenhle dil byl ze vsech nejlepsi a ten konec .... nemam slov. Kdyz na koci prisla ''rada'' na Colea - nebudu psat, co se stalo, abych neprozradila dej tem, co se tuhle knizku chystaji cist - rozbrecela jsem se nejdriv smutkem, ale potom jsem brecela uz jenom stestim. Byla to rozhodne nejakcnejsi knizka z tehle serie - hlavne ten lov. Taky bych vubec necekala chovani policisty Koeinga ... kez by takovych policistu bylo vic. Pribeh Isabel a Cola mi prisel o hodne lepsi nez romanek Sama a Grace. Mel o hodne vetsi smrnc a byl to jeden z tech blaznivych a vtipnych romanku. Knizku vsem doporucuju. Jsem sice nerada, ze tahle serie Vlku z Merci Falls ma jenom tri casti, protoze se to tak nejak nedoresilo. Ale rozhodne palec nahoru, takze hodnotim kladne.

06.07.2014 5 z 5