Monike komentáře u knih
Za mě přečtená jedním dechem a vraha jsem neodhalila :-/
Za mě a mé kluky super knížka. Jak text tak obrázky pobavily a zaujaly. :-)
Velmi poučná. Na chvíli se zastavit a položit si jednoduché otázky. Za mě super!
Silny to pribeh. Psano jak to slo. Chybejici interpunkce mi delala z pocatku problem, ale zajimalo me, jak to cele dopadne. Diky CV.
Kniha se mi dostala do ruky nahodou. Druhy dil jako prvni. Po precteni me vic jak postelove sceny zajima, jake bude ono cele tajemstvi.
Dostala se ke me nahodou. Hodila se do CV. Za me pohodove cteni, ale nevim presne co mi na knize nesedelo.
Hltala jsem kazdou vetu. A musela jsem, co nejdriv precist.
Film jsem videla jako prvni a samozrejme kniha nezklamala. Silny pribeh! Diky CV.
Muj ctyrletak si ji vybral dle obalky s certiky a totalne nas uchvatila.
Nevedela jsem, co od knihy cekat. Autora neznam, je to ma prvni kniha a za me super popsane odpoledne na pivku :-)
Za me skvele poctenicko a vzdy si predstavim postavicky z vecernicku a uzasne pisne :-)
Pro me naprosto pohodove cteni. Styl psani mi vyhovoval. Poutave pribehy, diiiiky CV!!
Spokojenost. Precteno raz dva. Pobavila jsem se a styl psani mi vyhovoval. Diky CV!
U tohoto autora je zaruceno pohodove cteni! Diky CV, ze jsem se ke knize po letech vratila.
Prvni basne jsem nepochopila, ale dalsi uz byly srozumitelnejsi :-) za me top lev.
Jako oddechovka na jedno odpoledne super. Jen mi to prislo takove slatane.
Agatka opet nezklamala! Tentokrat jsem vraha odhalila hned. Jupiii. Diky CV.
Wau klobouk dolu Moni. Paradni poctenicko i styl vyjadrovani mi sedl. Diky CV!!!