moudivlacek komentáře u knih
Je to pokračování Snídaně v posteli, doporučuji ho přečíst jako první, pak máte jasno v chování hrdinů.
Boj o život a zároveň lásku, toť hlavní idea příběhu. Chování synů Alicii je velice osvěžujícím a vtipným doplňkem.
Krásný romantický příběh s prvky kriminálky. Je to z drsného prostředí, kde vyrostla kráska, kde se vyskytuje mladý hrdý muž. Ze začátku ona protestuje proti jeho přítomnosti, ale život zařídí, aby poznala jeho skutečnou povahu a duši, navíc ji zachrání život.
Oba poznají, že oni dva vytvoří pár na celý život, i když se jim ho snaží překazit jeden chamtivec.
A aby toho nebylo málo, do všeho se zaplete baribal lidožrout.
Jak? Vezměte číst tu knihu, :)
První setkání s tímto autorem a rozhodně ne poslední.
Vím, že existují odborníci na kinezi - řeč těla. Skvěle popsané metody tohoto vyšetřování. A rozhodně od začátku do konce budete v napětí a na konci vás opravdu čeká velké překvapení. Budete hodně tušit, budete předvídat, přesto budete překvapeni.
Už se těším na další díl.
Perfektní krimi příběh s prvky červené knihovny, ale hlavně skvěle popsaná charakteristika senzibilky a oddaného policisty. Vždy jsem obdivovala lidi, jako je hlavní hrdinka, ale vůbec jim nezávidím jejich schopnost, zde je skvělá ukázka negativ této vzácné schopnosti. Musí to být příšerné prožívat něco podobného, děsivého, navíc s tím žít a neztratit rozum a pevné nervy.
Určitě se k této knize vrátím a nejenom jednou.
Pomsta je sice sladká, alespoň se to říká, ale lepší je láska, která dokáže vyléčit plno záležitostí srdce, jen se jí musí otevřít srdce.
Pěkná romantika, i když od začátku tušíte, jak se to bude mezi hrdiny vyvíjet i jak to skončí, přes to budete začteni a budete tomu vztahu fandit. Vždycky jsem obdivovala muže, kteří uměli milovat dítě, i když biologicky nebylo jejich, značí to nejen jejich velké srdce, ale i opravdového muže.
Pěkná knížka, většinou se muž uchází o ženu a snaží se jí dostat, tady je to naopak. Ale nejde tu jen o sex a snahu se vdát a vzdálit se tak od příliš milujícího otce, je to snaha otevřít srdce muži, který si zaslouží klid a štěstí a tu lásku, kterou mu ona může dát. A to, co pro něj udělá, i když ví, co může jí za to udělat král, k tomu netřeba více slov.
Nebyla jediná kniha od této autorky, aby se mi nelíbila. Ani tato kniha není výjimkou.
Nádherný příběh dvou lidí, kteří po sobě od prvního setkání touží a chtějí být spolu, osud je svede, pak zloba jednoho člověka je od sebe odtrhne na několik let velice drsným způsobem, osud ale tomu chce, aby se zas potkali. Sice bolest minulosti je stále mezi nimi, tak si ze začátku ubližují, aby se ubránily svým citům, a i když se pomalu sbližují, zas je minulost a falešná představa o tom druhém rozdělí. Ale láska se nedá, tentokrát ne, a díky bohu - zvítězí.
Nádherná kniha a nádherný úvod série, i téma Divokého Západu je velmi blízký mému srdci. Od počátku budete obdivovat hrdinku, tajně se usmívat nad chováním hrdiny a smát se nad vztahem hrdinů a divokých koní. Kniha má spád a ani o romantiku tu není nouze.
Je pravda, že první díl se mi líbil více, ale i zde se dá najít plno hezkých scének. Z tohoto dílu jsem měla nejraději lady Lucii, ta je prostě skvělá starší dáma. A ani menší detektivní zápletka nebyla špatná.
Pěkná kniha, o lásce, o cti a o touze lásky. Každý z hrdinů před tím druhým něco tají a po něčem tajně doufá, uplyne spoustu času, než osud hrdiny spojí .
Málokdy se mi stane, že další díl je lepší než ten první, ale v tomto případě tomu tak rozhodně je. Je tu více vtipných slovních výbojů, skvělé vystižení emocí hrdinů a hlavně tedy Connora. Také dvojsmyslnost určitých vyřčených narážek je skvělá. A jsem ráda, že Connora nezkazila vidina majetku, bohatství a titulu, stále stál o lásku svého srdce, ta by zas dala svůj život za jeho a jeho štěstí.
Velmi podařená kniha a určitě jsem ji nečetla naposledy.
Celá tato série je velmi, velmi vydařená. Ani tento díl mě nezklamal. Krásně je zde popsané, že oči vždy nevidí celou krásu duše, která znamená víc, než krásu těla. Alespoň pro mě.
Toto je super detektivka s přídavkem romantiky. Děj má spád a neustále se mění "možný vrah". Rovněž vztah dvou hlavních hrdinů neplyne v poklidu a je velice výbušný. Přesto i tito dva se nakonec dostanou do náruče lásky.
Já jsem tedy moc nad názvem knihy nedumala. Ale musím říct, že jsem se u ní nasmála od začátku až do konce. Dohodnutá manželství nebyla ničím neobvyklým a jen málo z nich se i zakládalo na lásce. Frances je podivuhodná dívka, která je odhodlána zůstat ve Skotsku, ale osud to zařídí jinak. Frances ví, jak její manžel žil a jak chce, rozhodne mu to ulehčit, a žít sama a věnovat se koním. Ale jejich slovní souboje a snahy o sblížení, to nemá chybu. Velice vtipné. Láska si je nakonec najde.
Je pravda, že jsem trošku čekala více, než velmi silně naivní Skotku, to i ten její protějšek stál pevně na zemi. Ale nebyla by to romantická knížka, aby relativně vše nedopadlo dobře.
Pěkný příběh s prima krimi zápletkou, propletený láskou starší krásné ženy k dvěma mužům, k jednomu cítí lásku a k druhému spíše hluboké přátelství. Co je víc, kdo zvítězí, když oba po ní moc touží. Navíc hrdinka bojuje se svými city jako matky k dospělé dceři, má ji stále podporovat, nebo ji nechat žít její život, má konečně přijmout svého zetě jako vhodný protějšek pro svou dceru? Co je víc, význam osoby ve společnosti nebo skutečné city?
Tento příběh by se klidně mohl v lehké úpravě i stát v dnešní době. Když člověka do něčeho někdo nutí, většinou se postaví na odpor. Pak většinou za svůj vzdor musí zaplatit. Roselyn za to zaplatila dost. A i když se to na první pohled nezdá, tak i Spencer. Oba dostanou druhou šanci a tu už si nenechají protéct mezi prsty. Bojují o štěstí druhého. A o to v lásce jde, dát tomu druhému víc, než od něho chtít.
Tato kniha je sice poslední v sérii, ale časově by měla být jako druhá, protože syn Hazarda Trey ještě není ženatý, a ani dcera Daisy není vdaná.
Jinak je zde hlavně náruživý sex, jednoduchý příběh. Trochu mě mrzí konec. Hlavní hrdinové se toulají po světě a vlastně nikde nejsou pořádně doma.
Je to průměrná kniha. Hned ze začátku přímo neuvěřitelná záchrana hlavního hrdiny jeho bratrem. Pak bezproblémový vstup do paláce sultána a získání jeho důvěry. Popis v harému je určitě dost upravený, autorka to zaobalila do snahy o evropské zvyky sultána díky jeho studiím v Anglii. A nakonec super záchrana a útěk z paláce a sultán, který byť pokořen a okraden, nechá hrdiny odejít. Ale na konci je přeci jen malé překvapení a prudký zvrat. Ten to vše zachrání.