Ms.Iris Ms.Iris komentáře u knih

Chlapi na zbláznenie Chlapi na zbláznenie Ivana Ondriová

Príjemná oddychova kniha. Mne sa vcelku páčila ;-)

28.01.2018 4 z 5

A čo ak preplo im A čo ak preplo im Mária Blšáková

Druhé pokračovanie knižky (dennikovych zápiskov) o Eme, ktorej život sa už pomaly vracia do normálu. Príjemné jednoduché čítanie na jeden-dva večery ;-)

13.01.2018 4 z 5

Zakázaný inštinkt Zakázaný inštinkt Viktória Darsane

Pekná kniha, príjemne sa čítala. Ľahko, nenutene, zo života...

12.01.2018 4 z 5

Som bosorka Som bosorka Vita Jamborová

Absolútne som nečakala od knihy to, čo mi ponúkla. A veruže som bola milo prekvapená, aky obsah kniha ukrýva. Zaujímavé, nevšedné a hlavne pútavé. Mne sa to páčilo :-)

28.12.2017 5 z 5

V zajatí strachu V zajatí strachu Eva Hrašková

Niekoľko pribehov, s vlastnym osudom, nie vzdy najkrajsim.. je to typ knihy a žáner, ktorý som nečítala, nemám s čím porovnať a neviem ako správne hodnotiť.. kniha si však zaslúži pozornosť. Je nevšedná.

18.11.2017 5 z 5

Bodyguardka Bodyguardka Vita Jamborová

Od autorky som jednu knihu uz citala, bola som z nej nadsena. Preto som siahla aj po inej knihe od nej. A ani ta nesklamala :-) pre mna kniha Bodyguardka je jedným slovom uzasna. Ulahodila mi po všetkých stránkach ..milo ohromena som bola zo stylu, akym autorka pise. Keby môžem, dám aj 6*

07.11.2017 5 z 5

Tá druhá Tá druhá Táňa Keleová-Vasilková

Príjemné čítanie. Kniha ani dej nesklamali. ;-)

08.09.2017 4 z 5

Skrátka mi preplo Skrátka mi preplo Mária Blšáková

Úspešná krásna slečna si začne so ženatym chlapom, so šéfom.. problém sám o sebe, že ano? Lenze Ema krachom tohto "vztahu" stráca všetko, úplne všetko, no predovšetkým samu seba, svoju dušu i svoj rozum. Priznávam, chcela som knihu po prvých prečítanych stránkach odložiť. Zdalo sa mi to prehnané. No štýl písania formou denníka - zápiskov pre doktora, ma začal baviť. Nakoniec ma kniha pohltila i pobavila..

12.06.2017 4 z 5

Život s mačom Život s mačom Ivana Havranová

Mám zmiešané pocity z toho, čo som čítala. Je mi ľúto slabosť ženy, ktorá trpela až do samého konca a nespravila nič pre zmenu v jej živote...a hnusí sa mi predstava, že skutočne existujú chlapi ako Mačo :-/ pomimo tohto, kniha sa čítala skvele ;-)

19.02.2017 4 z 5

Kto miluje, vyhráva Kto miluje, vyhráva Andy Brossová

Pravda o tom, že muža spoznám až vtedy, keď s ním budem mať deti? Veru, pravda! V knihe som sa (bohužial :D ) našla...no zároveň ma nesmierne bavila :) k dokonalosti mi tam ešte niečo chýbalo, resp. ma v nej niečo rušilo, ale inak TOP kniha :)

11.02.2016 4 z 5

Nemám čas na umieranie Nemám čas na umieranie Róbert Stangl

Príbeh som nepoznala, o to viac som s Robčom prežívala každú jednu radosť i trápenie. Veru, silný príbeh, a oveľa silnejší Robčo ;-)

26.01.2016 4 z 5

Preč! Preč! Katarína Durica

Kniha začína pútavo s dávkou dobrodružstva.. S každou stránkou si rozšírite informácie o Egypte, a prežívate s hlavnou hrdinkou všetko to nové a nepoznané.. Potom sa začnete nudiť. Stále čítate opisy o Egypte, už vás to nebaví spoznávať Egypt a veci s ním súvisiace, dobrodružstvo opadá, ...a ako hrdinka odchádza domov, vy sa potešíte, že kniha skončila. Môj názor.

09.12.2015 3 z 5

Kým nejde o život... Kým nejde o život... Lenka Gahérová

Niektoré pasáže, resp. niektoré vety mi tam vadili a ma "rušili", ale téma bola perfektne spracovaná a pútavo napísaná :)

13.09.2015 4 z 5

Most kolibríkov Most kolibríkov Enja Rúčková

Kniha ma nezaujala...napriek snahe dočítať ju, sa mi to nepodarilo. Škoda.

28.07.2015 1 z 5

Materská Materská Denisa Fulmeková

Začalo to zaujímavo. Kniha ma bavila, no čakala som, že naberie aj iný smer...ale celá, od začiatku až do konca, sa niesla v depresívnej nálade. Škoda.

23.07.2015 3 z 5

Mladý, sexi a iba môj Mladý, sexi a iba môj Ivana Ondriová

Kniha bola predvídateľná , ale príjemne sa číta a človeku ulahodí ;)

12.07.2015 4 z 5

Odsúdená pre život Odsúdená pre život Soňa Rebrová

Silný príbeh!

29.06.2015 5 z 5

Trpela som potichu Trpela som potichu Marika Lacik

Toto je ten typ knihy, ktorý ma nakopne, dodá mi silu a vieru že keď človek chce, tak dokáže veľa. ;-)

22.06.2015 4 z 5

Závislá Závislá Ela Marsová

Drogy, nevera za neverou, krádeže a k tomu jedna žena, ktorá miluje a odpúšťa, z naivnej lásky, že On sa zmení! Nezmení.... Téma skvelá, priamo zo života, no niektoré pasáže nás však únavne poučujú a niektoré pasáže zasa bolo vhodné preskočiť, lebo boli zbytočné...Hodnotím ako slabší priemer.

13.06.2015 2 z 5

Nádej v utajení Nádej v utajení Magdaléna Pirožeková

Nemám rada gramatické chyby v knihách, ale dajú sa prepáčiť. No to, že je chyba aj v roku, ktorý sa tam spomína len dvakrát, no neviem...to sa podľa mňa dalo ustriehnuť, zbytočne to kazilo pohľad na knihu. Veď vypovedala v r.2010 a o pár dni oslavovali Nový rok 2012. Divné. Ale. Okej. NAPRIEK TOMU sa mi kniha páčila. Obsah i štýl písania :-) síce to bolo zbrklo ukončené, ale už som zvedavá na pokračovanie :-)

19.05.2015 4 z 5