mskamila komentáře u knih
Moc se mi líbí jak je kniha napsana ( střídavě z pohledu obou hlavních postav). Romantika a krimi dohromady s lehtivymi pasažemi a napínavým dějem. Ani jednou v knize nebylo nudná pasáž která je nezajímavá a neposouva dej.
Moc pěkná kniha která člověku ukáže spravne hodnoty. Až když je člověk v takové situaci tak si uvedomi co je důležité. Dej nebyl tak závratny a některé chvile se dali lehce překročit ale hlavní jsou emoce které dokázal vyvolat dokonale. Konec je velmi smutný tak jak každý kdo o knížce někdy slyšel tak vi přesto dokáže ale překvapit. Jsem ráda že kamarádka dokopala knihu přečíst protože rozhodne stala za to.
Hodně zajímavá kniha King ma výborně přirovnání a velmi barvity styl popisování udalosti. Vzdy se nějakou dobu nic neděje a pak najednou nastanou dost necekane udalosti do kterých se zactete s vyvalenyma očima a nevěříte tomu co se děje. Jedine co me zklamalo byl konec za mě trochu moc dlouho napínavé o ničem ale jinak úžasný a jsem rada ze jsem knihu cetla
Moc pěkná knížka co jsem přečetla za týden ????. Je zajímavá napínavá a samozřejmě romantická s dobrou zápletkou. Obě hlavní postavy jsou trochu předvídatelné ale zároveň je příběh napínavý a zápletka opravdu dobre vymyšlená.
Moc pěkná a čtivá knížka se zajímavou zápletkou. Už od začátku bylo jasné co se bude dít ale napětí jak se k dané situaci dostali by se dalo krájet. Romantické, lehtive, napínavé a neomalene ( v dobrém slova smyslu). Pokud chce někdo čtivou romantickou knížku tak je tohle to prave.
Tato knižní série ( 3 knihy ) byla opravdu nad moje očekávání. Zábavné momenty střídali romantické velmi zajímavý dej ( kterému se tedy film nemohl vůbec vyrovnat) a konec knihy je velmi prekvapivy ze by ho nikdo jentak necekal. Moc pěkná odpočinková knížka ❤
Moc dobra knížka, dobre odlehčení , vtipné hlášky a fajn romantika.
Opravdu se mi moc líbila. Jeho osobitý způsob psaní mě dost zaujmul a knihu jsem přečetla za poměrně krátkou dobu. Za mě jedna z nejlepších knih které jsem četla a jsem za to dost rada protože jsem měla možnost se podívat na svět trochu jinýma očima.
Tato kniha usla ale čekala jsem od ní více
Zajímavá kniha na můj vkus trochu moc popsané zbytečně části. Jinak moc hezká