Sluneční znamení přehled
Linda Goodman (p)
Skvělý astrologický průvodce. Sluneční znamení vám dovolí poznat skutečnou povahu lidí, kteří vás obklopují. Dozvíte se vše, co vás zajímá. Jaký je doopravdy váš přítel ? Vzala si vás vaše manželka jen pro peníze? Jak si máte udržet manžela? Kdy je nejlepší doba požádat svého šéfa o zvýšení platu, vaši vyvolenou o ruku a švagra o půjčku? Díky Lindě Goodmanové odhalíte nejskrytější rysy charakteru svých přátel i nepřátel a zároveň lépe poznáte i sami sebe.... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: 1994 , Knižní klub , PragmaOriginální název:
Linda Goodman's Sun Signs, 1968
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sluneční znamení. Přihlašte se a napište ho.
Astrologie mě jako dávná společnice starověké matematiky zajímá, a jak řekl jeden můj známý, kupodivu neastrolog - přece tak obrovská tělesa nemohou být bez vlivu na všechna menší - takže si ráda o ní rozšiřuju obzory. Tuhle knížku mám už dlouho, četla jsem ji, a vracela jsem se k ní docela pravidelně.
Vtipná a trefná kniha, která pozoruhodně přesně definuje typické charakterové vlastnosti pro jednotlivá sluneční znamení. Manželka je Ryba, starší syn Váhy, mladší Panna stejně jako já, a všichni jsme se kupodivu narodili v úterý! Pokud v textu Lindy Goodmanové hledáte shodu, pak to na nás všechny sedí jako ulité. Pokud něco nesedí, je to kvůli ascendentu v nějakém jiném znamení!
Kniha Sluneční znamení v seznamech
v Mé knihovně | 157x |
2011 | Sluneční znamení |
1998 | Znamení lásky |
1999 | Znamení vztahů |
1997 | Hvězdná znamení |
Milé, i když trochu zjednodušené a zidealizované.