Znamení lásky přehled
Linda Goodman (p)
Znamení lásky Lindy Goodmanové jsou triumfálním vyhlášením síly lásky. Je to kniha, jež se podrobně zabývá vším - od vaší sexuální kompatibility až po tajná přání vašeho partnera. V každém aspektu partnerského vztahu nabízí kniha Znamení lásky praktickou radu, jak lze otevřít komunikační kanály, jejichž prostřednictvím je možno dosáhnout vzájemné důvěry a štěstí, po nichž všichni tak toužíme. Každý v tomto podmanivém a důkladně zpracovaném svazku najde neocenitelné rady a poučení pro svůj vztah s jiným člověkem téhož znamení i pro svůj vztah s lidmi všech ostatních znamení zvěrokruhu. Ať již jste Lev, jenž miluje Blížence, nebo Štír, kterého přitahuje Panna. Znamení lásky Vám sdělí, co můžete očekávat a čeho se máte vyvarovat. Veškeré tyto informace jsou podávány poučnou a zároveň zábavnou formou. Znamení lásky je důležitou knihou, jež se jako první zabývá astrologickým výkladem a všestrannými studiemi lidských vztahů a je výsledkem mnoha let pozorování a zkoumání synchronizace kosmických sil a vzorců chování mužů a žen k sobě i jiným.... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 1998 , Nakladatelství MP (Mikuláš Procházka)Originální název:
Linda Goodman's Love Signs, 1978
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Znamení lásky. Přihlašte se a napište ho.
Je to podané tak, aby nikdo nebyl smutný, že se k někomu nehodí. Autorka se sice snaží poukazovat i na úskalí vztahů, ale ve výsledku je vždy optimistická.
Přiznám se, že jsem trochu skeptický k různým horoskopům, kartářkám a čtení z dlaně atd. a přistupuji k nim s odstupem. Nicméně tato kniha je o něčem jiném. Obsahuje množství zajímavých informací o vztazích mezi partnery narozených v různých znamení zvěrokruhu a je velmi poutavě a srozumitelně napsaná.
Kniha Znamení lásky v seznamech
partnerské vztahy astrologie zvěrokruh sebepoznání, sebepoznávání verbální (slovní) komunikace porozumění čínské horoskopy česko-německé vztahy
2011 | Sluneční znamení |
1998 | Znamení lásky |
1999 | Znamení vztahů |
1997 | Hvězdná znamení |
Horoskopy také nejsou můj šálek kávy. Pečlivě jsem prostudovala své a manželovo znamení, ba i synů. Myslím, že autorka se snažila optimisticky podat soulady a nesoulady jednotlivých znamení. Krásné odpočinkové téma.