mysanda20

Příběh by byl hezký kdyby nebyl tak hrozně natahovaný.
Bavila mě tak první třetina a pak jsem to odložila a asi knihu nedočtu

Musím jít proti proudu. Před koupí knihy jsem dlouho pročítala recenze než jsem knihu nakonec koupila,kniha je přirovnávána ke knize Na druhý pokus,ale příběh od Meghan prostě není tak úžasný.Za mě opravdu vyhozené peníze,Lottie je sobecká a nezralá na to že ji je 28let a Hux typický odměřený milionář.Ty jejich diskuze?takhle se snad dospělí lidé ani nebaví.Nelíbili se mi ani neustálé sexuální scény a ani celkový příběh,za mě jsem na toto téma četla mnohem hezčí knihy.

Byl to krásný příběh,
Nessie mě bavila,byla to taková dobrá duše a Cruz se k ní skvěle hodil

Na knihu jsem čekala dlouho,moc jsem se těšila na závěr,ale nevím jak knihu hodnotit. Příběh Anny a Michaela jsem si užívala ale byli tam časove skoky,do toho druhá světová válka,která zanechává stopy na postavách,někteří trpí traumaty.Je to celé takové rychlé a celkem bych se bez posledního dílu obešla. Neskončilo to podle mých představ,bohužel jsem zklamaná jak to dopadlo a bylo mi moc líto Anny jaký životní příběh měla a jak to s ní skončilo

Po pravdě mě kniha bavila prvních asi 50 stran pak jsem to vzdala

Poslední dobou mi přijde že jsou všechny knihy na jedno kopyto. Nebylo to vyloženě špatné,ale je to zase samé klišé a konec opět moc pohádkový

Tak za mě kniha ne,hlavní hrdinka mi neseděla pořád naháněla Devona až to bylo trapné.V knize se ani nic moc neděje je to samé klišé

Asi nejsem cílová skupina,ale mě tahle kniha vůbec nechyta.

Tak tohle bylo krásný.Na konci i slza ukápla už se moc těším na příběh Luisy

Bohužel tahle kniha mě zklamala. Začátek byl slibný,ale pak to začalo váznout.Nedočetla jsem vůbec mě to nechytilo,příběh byl skoro stejný jako jiná kniha kterou jsem nedávno četla. Škoda

(SPOILER) Podle recenzí jsem čekala úžasný příběh.Ale vůbec mě to nechytlo.Emilie byla ubulená blbka,která skoro celou knihu bulela. Škoda další díl vynechám

Knihy od Mii mám moc ráda,ale tahle mi nesedla.Příběh jejich lásky byl krásný,ze začátku,než se našli tak jsem hltala každou stránku a jejich setkání bylo úžasné.Ale tím to tak končí,poté se jen řeší pocity hlavních postav a nic moc se neděje. Bohužel za mě zklamání

Za mě kniha o ničem,četla jsem podobné a lepší.Ze začátku se nenávidí a postupem času vznikne veliká láska a epilog zase sladký

Na poslední díl jsem se moc těšila a trochu mě zklamal.Bylo to takové nedotažené hlavně shledání rodičů,čekala jsem to lepší.