mysanda20

Tak podle komentářů jsem čekala wow příběh.Nebylo to úplně špatné,ale prostě mi tahle kniha nesedla.Ke konci mě to vůbec nebavilo

Z celé série je pro mě nejlepší Maddox a Reid.Opravdu úžasný příběh.V jednu chvíli jsem se moc nasmála,hlavně když tam byl Aiden,ty jeho hlášky jsou boží.

Tak tohle bylo krásný.Na konci i slza ukápla už se moc těším na příběh Luisy

Moc pěkný příběh.Bavil od začátku do konce. Těším se na další knihu

Bohužel tahle kniha mě zklamala. Začátek byl slibný,ale pak to začalo váznout.Nedočetla jsem vůbec mě to nechytilo,příběh byl skoro stejný jako jiná kniha kterou jsem nedávno četla. Škoda

(SPOILER) Podle recenzí jsem čekala úžasný příběh.Ale vůbec mě to nechytlo.Emilie byla ubulená blbka,která skoro celou knihu bulela. Škoda další díl vynechám

Mě kniha velmi bavila.
A doufám že vyjde druhý díl...

Nádherná kniha.
Ke konci i slza ukápla...Už se těším na další díl

Přečteno jedním dechem.
Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.
Úžasná kniha,určitě se k ní znovu vrátím.

Opět krásná kniha. Přečetla jsem ji za jedno odpoledne. Překvapilo mě,že autorky vložily do příběhu těžší tématiku.Epilog byl úžasný a dojemný.

Úžasná knížka...Hezká letní oddychovka, která mě zahřála u srdíčka.Doporučuji přečíst

Kniha má pouze krásnou obálku.Zbytek je děs!postavy nesympatické, nelogické.Isa se mi vůbec nelíbila,její chování bylo taky otřesné,myslí jen na sex nic jiného a ten konec to jsem teda nepochopila.Pro mě škoda času,i když Klub králů se mi líbil tak tady mě autorka velmi zklamala.Další díl si nekoupím

Kniha pro mě byla velkým zklamáním,ani jsem jí nedočetla a to jsem se na ni tak těšila

Jak už tu bylo psáno:Do 70% knihy mě to hrozně bavilo,nemohla jsem se od čtení odtrhnout,ale od doby kdy šel Richard Katy hledat jsem přeskakovala stránky a vůbec mě to nebavilo,bylo to nereálné a moc sladké.a bonusová novela?ta mi teda nic neříká

Tak tenhle typ knížek miluju.Líbilo se mi pošťuchování Colina a Lucy.Knížku jsem přečetla za jedno odpoledne a těším se na další díl♥️♥️♥️

Kdysi dávno v Africe jsem políbila krále... Velmi dojemná,krásná a emotivní kniha.Nemohla jsem ji přestat číst,dokud jsem ji nedočetla.Dávám 5*