Květinka48 Květinka48 komentáře u knih

Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

Tento díl, byl pro mě maličko slabší, ale i tak, jsem se bavila. Autorka je má oblíbená, pro mě jsou to pohádky pro dospělé,perfektní relax.

14.03.2020 4 z 5

Hrana rozkoše Hrana rozkoše Eve Berlin

Kniha se dobře četla, příběh není ničím vyjímečný, je dost předvídatelný.Jsou mnohem zajímavější!!!!

14.03.2020 1 z 5

Oči dokořán Oči dokořán Raine Miller

Tento díl, mě bavil o něco méně, přesto je kniha je velmi dobrá, příběh se nadále příjemně vyvíjí. Ethana jsem si vyloženě zamilovala. V tomto díle je kniha psaná z pohledu obou partnerů, což je také příjemná změna.

14.03.2020 3 z 5

Hřebec Hřebec Alice Clayton

Jo, tato kniha mě bavila, další skvělý příběh od mé oblíbené autorky. Je fajn si oddychnout u čtivé a humorné knihy pro ženy. Nechápu, jak si některé čtenářky neustále stěžují na sex v knize. Vždyť patří k životu. Tak si zvolte jiný žánr!!!!!!!!!!

Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Pro mě bylo těžké se knihou prokousat, ale nakonec to byl zajímavý příběh.

13.03.2020 2 z 5

Tajemství Tajemství Anna Todd

Další díl, super čtení. Je zajímavé, jak hlavní postavy pomalu dospívají a snaží se bojovat za svoji lásku.

Přiznání Přiznání Anna Todd

Za mě je celá série super.Při čtení jsem omládla o 20 let a uvědomila si, jak se mé životní priority mění. Hned bych se vrátila zpět do školy a užívala si to znovu.

Spoutaná Spoutaná Sylvia Day

Nechápu ženy, proč to srovnáváte s knihami 50 odstínů a stěžujete si na to, že je tam hodně sexu. Vždyť je to erotický román. Je dobré přečíst si celou sérii. Příběh je stále lepší a lepší. Za mě super!!!!

Podřiď se Podřiď se Maya Banks

Mě tento díl hodně oslovil, protože jsem také vdaná. Je tu jasná ukázka, že nic nemáme jistého. Důležité je stanovit si své životní priority a mluvit o tom co nás trápí. Pokud nám na nás záleží a máme se stále rádi, tak krizi překonáme. A to jsem v příběhu našla. Doporučuji si knihu přečíst!!!

13.03.2020 4 z 5

Podlehni Podlehni Maya Banks

Tento díl se mi také moc líbil. Kylie si nese od dětství velké trauma a Jensen je velmi trpělivý. Tento pár mě zaujal a držela jsem jim palečky. Kniha rozhodně stojí za přečtení!!!

13.03.2020 4 z 5

Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Super kniha, tyhle autorky nikdy nezklamou. Přečetla jsem ji na jeden zátah. Úžasný emotivní příběh. U epilogu jsem bulela, jak želva. Ženy, to si musíte přečíst!!!!!

12.03.2020 5 z 5

Všechno, nebo nic Všechno, nebo nic Raine Miller

Jsem ráda, že jsem se nenechala odlákat a přečetla si druhý díl. Ten mě zaujal.Líbí se mi, že je kniha psaná z pohledu Ethana a bavily mě jeho myšlenkové pochody. Konečně se příběh zajímavě rozvinul. Už se těším na další díl.

12.03.2020 4 z 5

Cosi o tobě Cosi o tobě Julie James

Tuhle autorku mám ráda. Kniha se mi líbila. Zajímavý děj. Sice dávám přednost, aby byl vrah prozrazen, až na koci, ale tady to vše do sebe krásně zapadalo. Jack a Cameron mě bavili,to jejich neustálé jiskření.Rozhodně si přečtu další knihu.

11.03.2020 4 z 5

Dohoda s láskou Dohoda s láskou R. L. Mathewson

Za mě, byl tento díl o maličko slabší, ale přesto, mě kniha bavila. Chápu citové pochody obou aktérů, více by to pasovalo, kdyby měli o 10 let méně. Přesto traumata z dětství, si neseme celý život. Kniha je čtivá, humorná, romantická a stojí za přečtení.

10.03.2020 4 z 5

Rule Rule Jay Crownover

Tak jo, za mě je kniha super, hltala jsem ji od začátku, až do konce. Moc pěkný příběh, plný emocí a zvratů. Ke konci jsem si dojetím poplakala. Je smutné, že jsou mezi námi stále lidé, kteří posuzují ostatní podle vzhledu, stavu peněženky a rozdílného názoru. Napjaté vztahy s rodiči se mě osobně dotýkaly, úplně jsem se při čtení vrátila o 20 let nazpět. Chybami se učíme celý život a nejdůležitější je spolu komunikovat a vyjadřovat si upřímě své city a odpouštět. Každý si zaslouží žít svůj život podle vlastních představ, ale někdy je to velmi těžké. Škoda jen, že většinou to nedopadá tak, jako v knize.

09.03.2020 5 z 5

Petr  Muk - Oceán, Shalom, Slavíci, on (a já) Petr Muk - Oceán, Shalom, Slavíci, on (a já) Karel Deniš

Tuto knihu jsem dostala darem od svého manžela. Petr Muk je moje srdcovka. Vyrostla jsem na Oceánu a Shalomu. Velmi povedená a zajímavá kniha. Kdo miluje Petra, musí si ji přečíst!!!!

08.03.2020 5 z 5

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

I tento díl se mi moc líbil. Opět pěkný příběh plný emocí, to mám ráda. Doporučuji!!!

08.03.2020 5 z 5

Muž v černém Muž v černém Sylvain Reynard

Zajímavý příběh, rozhodně stojí za přečtení, ale můj favorit to není.

07.03.2020 3 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Paráda, pěkný příběh, spousta vtipu, přátelství, lásky. Mám ráda knihy psané z pohledu obou hlavních hrdinů. Pobrečela jsem si , jak od smíchu, tak dojetím. Ta svatba a ta nemocnice, to mě fakt dojalo.Doporučuji, tyhle autorky nikdy nezklamou.

07.03.2020 5 z 5

Hra s láskou Hra s láskou R. L. Mathewson

Skvělý příběh, vtipný, romantický, sexy. Už se těším na další příběh od autorky.

06.03.2020 5 z 5