Květinka48 komentáře u knih
Moje oblíbená autorka,opět super kniha, už se těším na další tituly.Doporučuji!!!
Příjemná oddychovka. Kniha mě zaujala. Celá série je super.
Mě se kniha líbila. Příběh mě zaujal a určitě jsem ji nečetla naposledy.
Miluju celou sérii, autorka je mou oblíbenou, krásné příběhy chytnou za srdce!!!
Další super díl, přečtěte si celou sérii postupně, postavy se v příbězích prolínají. Nenudila jsem se u žádného dílu.Doporučuji!!!!
zaujala mě celá série, pohodové čtení, humor, láska, erotika. Mám ráda tento žánr, je to pro mě útěk od reality všedních dnů.
Autorka mě zaujala svým stylem psaní, moc jsem se bavila. Doporučuji!!!
Knihu jsem přečetla jedním dechem, jako další díly. Doporučuji!!!! Příjemná oddychovka.
Za mě je celá série výborná a to jsem o 20 let starší než hrdinové knihy. Ráda jsem si zavzpomínala na své mládí a zapomněla na starosti všedních dní.
Jak už jsem napsala u předchozích dílů. Za mě celá série super, nečetla jsem určitě naposledy.Doporučuji!!!
Za mě je celá série Crossfire super, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Ze začátku jsem si říkala 5 dílů, to bude časem nuda, ale ono ne. Sotva jsem dočetla první díl, musela jsem na další. Doporučuji!!! Oddychovka pro dospělé, zajímavý příběh, úplně mě to vtáhlo do příběhu.
I třetí díl mě moc bavil a tím jsem to ukončila, mám i pokračování, ale to už mě nebavilo.
Druhý díl je pro mě stejně super, jako první. Pobaví mě i po těch letech.
Tuto knihu jsem porvé četla před více než 20 lety a stále se k ní občas ráda vrátím. Miluju první 3 díly. Ráda si u četby zavzpomínám na svoje mladá léta, první lásky, bezstarostný život.
Kniha se dobře četla, erotické scény jsou super, ale příběh je na mě moc jednoduchý. Mám nachystaný další díl, no moc se do něj nehrnu. Možná, kdybych četla knihu dříve, když jsem začínala s tímto žánrem, byla bych více spokojená, ale jsou mnohem lepší knihy.
Opět mě kniha nezklamala, obě knihy stojí za přečtení.Doporučuji!!!