nai.ivka nai.ivka komentáře u knih

Jenom můj Jenom můj Ann Maxwell

Tahle dvojice se chovala hodně nesmyslně, ženě se to dalo odpustit, měla důvod, ale proč dokonce i chlap se chová jako blbec?

21.05.2016 1 z 5

Zloději ostatků Zloději ostatků Vlastimil Vondruška

V jednom rozhovoru jsem se dočetla, že ho hlavně čtenářky ukecávaly a on nakonec podlehl a napsal čtvrtou knihu.
Měl dát na svůj instinkt, nastavovaná kaše nikdy není ono.
Čtu to ze zvědavosti, ale už to nudí, i když jsou tam i zajímavé části, jenže to tak neodsýpá jako předchozí díly.

30.03.2016 2 z 5

Nekonečný příběh Nekonečný příběh Michael Ende

Přečetli jsme s dcerkou jen tu půlku s Atrejovým příběhem (druhá třída), film si často pouští a knihu chtěla sama číst. Pro dnešní děti je to asi příliš mnoho popisů, které je nudí. Druhou část už nechtěla číst a přiznám se, že ani já jsem už neměla chuť.

26.01.2016 3 z 5

Pomsta nosí Pradu Pomsta nosí Pradu Lauren Weisberger

Děsná nuda, zajímavé by to trošku bylo snad až na samotném konci, kde se zas ale všechno vyřešilo snad samo asi aby to autorka měla z krku, asi si moc nevěděla rady s celou knihou.

01.08.2015 1 z 5

Ďábel nosí Pradu Ďábel nosí Pradu Lauren Weisberger

Kniha se mi trochu táhla, ale líbila se mi víc než film. Jestli jsem filmovou Mirandu považovala za mrchu, tak oproti té knižní to byla ještě hodná tetička :D

29.07.2015

Babička drsňačka Babička drsňačka David Walliams

Dcerce prvňačce se knížka moc líbila, tedy audio, smutný konec nijak nekomentovala, děti většinou život berou tak jak jde. Nedávno nás postihla smutná událost, takže chtě nechtě dítě se musí naučit zpracovávat i tyhle smutné chvíle. Dětské knížky si sama předem přečtu/poslechnu. Ty názvy jsou čím dál divočejší :-)

27.06.2015 5 z 5

Pomoc, chce si mě vzít! Pomoc, chce si mě vzít! Agnés Abécassis

Nedokázala jsem se přenést přes začátek. Třicítka s malým sebevědomím, žárlivá na svého pěkného chlapa, dál jsem se ve čtení nedostala a nemám chuť to číst.

05.06.2015 1 z 5

Očarovaná Očarovaná Sylvia Day

Knížku jsem si natěšeně koupila, ale je nejslabší co jsem od autorky četla, děj je tam je asi jen aby bylo čím pospojovat postelové scény a škoda, námět by byl hodně zajímavý, jenže než jsem se zorientovala už to skončilo.

04.03.2015 2 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Při nejlepší vůli se mi nepovedlo rozečíst první knihu, ale ... byla jsem zvědavá, nakonec mi trilogii předčítal muž, kterému se líbila a celé to dostalo úplně jiné grády :-) Takže paní bych dala se skřípěním zubů jednu hvězdičku, a chlapovi za přednes aspoň tři :D
Film ... proboha jen to ne.

20.05.2014 1 z 5