narciska narciska komentáře u knih

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Kniha se mi moc líbila, to jejich neustálé špičkování mě moc pobavilo, doporučuji!

26.06.2020 5 z 5

Kontrakt 2 Kontrakt 2 Melanie Moreland

Kniha mě zaujala stejně jako první díl. Děj už není tak bezstarostný, ale o to více nutí k zamyšlení.

15.07.2020 5 z 5

Bennett Mafia: Zakázaná láska Bennett Mafia: Zakázaná láska Tijan (p)

Vynikající kniha, měla spád, švih, žádná přeslazená romantika, prostě dopuručuji!

23.06.2020 5 z 5

Osvobozená Osvobozená Sylvia Day

Celá série vynikající, pečlivě propracované postavy, hltala jsem děj až do poslední stránky a jsem ráda, že jsem všechny díly sehnala do své knihovny.

30.05.2020 5 z 5

Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Tak tohle bylo zas něco úplně jiného než obvyklá klišé v erotických knihách, konec mě taky překvapil, knihu jsem si užila.

23.08.2020 5 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Autorky čtu ráda, ale tahle kniha byla pro mě celkem zklamání, musela jsem se hodně nutit k dočtení.

20.12.2020 2 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Očekávala jsem víc, podruhé číst rozhodně nebudu.

31.10.2020 2 z 5

Aiden Aiden Melanie Moreland

Bentley se četl výborně do poslední stránky, ale tahle kniha mě nijak nechytla.

18.08.2020 2 z 5

Gabrielův Ráj Gabrielův Ráj Sylvain Reynard

Celá trilogie se mi moc líbila, už se moc těším na čtvrtý díl.

08.07.2020 4 z 5

Ty letní noci Ty letní noci Mandy Baggot

Kniha byla pro mě příjemná, pohodová a určitě ne poslední od téhle autorky.

27.05.2020 5 z 5

Mister Mister E. L. James (p)

Kniha se mi moc líbila, děj rychle ubíhal, žádná hluchá místa.

24.05.2020 5 z 5

Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Vynikající, má to spád, moc mě bavila.

11.04.2020

Kontroverzní princezna Kontroverzní princezna Jodi Ellen Malpas

Po přečtení předchozích dvou trilogií jsem se na knihu moc těšila, ale byla pro mě zklamáním. Děj se neskutečně vlekl, postavy a situace málo reálné. Když jsem dočetla tak jsem si uvědomila, že kniha je v podstatě o ničem.

07.04.2020

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Ach jo, tohle se mi ani nechtělo dočítat. Hlavní postavy nevěrohodné, děj se vlekl, bohužel Božský bastard nasadil vysokou laťku.

26.10.2020 1 z 5

Gabrielův slib Gabrielův slib Sylvain Reynard

V tomhle díle se žádné velké drama nekoná, děj plyne v pohodě. Moc příjemné zakončení ? série.

08.09.2020 5 z 5

Podezřelý Podezřelý Paulina Świst

Předchozí dvě autorčiny knihy výborné, Podezřelý za mě trochu zklamání. Nevyhovovalo mi přeskakování v čase a kdo nečetl předchozí knihy, bude se možná trochu ztrácet ve jménech a přezdívkách.

30.05.2020 2 z 5